Ekstra Bladet

Julia, 24 år: Langt, fyldigt hår

-

Det yngste medlem af nøgentrekl­øveret, den 24-årige singlekvin­de Julia, har tidligere haft det mindre godt med sin krop. Ikke mindst i situatione­r, hvor hun skulle vaere mere eller mindre afklaedt.

– Jeg har altid vaeret overvaegti­g, og jeg har tidligere haft det rigtig svaert med at vaere hende den tykke. Men i dag er jeg også swinger – og har i den forbindels­e fået et både bedre og mere naturligt forhold til min krop, forklarer Julia.

Sidste sommer badede hun for første gang topløs på stranden. Hvilket hun tidligere aldrig ville have fundet på eller turdet.

– Jeg gjorde det, og det var jo slet ikke så slemt endda – overhovede­t slet ikke, griner den unge kvinde, der til daglig arbejder på en tankstatio­n.

– Hvis der er noget ved

Jeg har altid vaeret overvaegti­g

min krop, jeg synes ekstra godt om, så er det helt klart min røv, der både har bredde og fylde – og som både maend og kvinder ofte omtaler som paen og laekker, fortaeller Julia, der seksuelt er til begge køn.

– Håret betyder også rigtig meget for mig. Jeg har altid haft et stort, langt og fyldigt hår, hvori meget af min identitet i dag sidder.

Til gengaeld er jeg mindre tilfreds med min mave, ikke mindst med straekmaer­kerne på den.

– De skyldes, at jeg som ung tabte mig en del kilo, men efterfølge­nde tog endnu flere på. Som nu kan ses på maven. Med det er så heller ikke vaerre, end at jeg lever helt fint med både straekmaer­kerne, og at maven haenger en smule, smiler Julia.

Hun var en smule nervøs for at skulle agere nøgenmodel, men lige så snart, tøjet var kommet af, gik det overrasken­de nemt, som hun siger.

 ?? ?? Gitte (i forgrunden) høster selvtillid og selvvaerd i forhold til egen nøgne krop i swingermil­jøet.
Gitte (i forgrunden) høster selvtillid og selvvaerd i forhold til egen nøgne krop i swingermil­jøet.
 ?? ?? Meget af Julias identitet sidder i det lange og fyldige hår.
Meget af Julias identitet sidder i det lange og fyldige hår.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark