Ekstra Bladet

Gitte, 30 år: Faste bryster, lange ben

-

– Jeg var klassens tykke pige, der ofte blev drillet og mobbet, så jeg har ikke altid haft det godt med mit udseende. Til gengaeld – og det har måske vaeret min redning – er jeg den type kvinde, der er genetisk disponeret for hele tiden at prøve nye ting og teste nye graenser.

– Det var da også en vaesentlig årsag til, at jeg endte med at besøge en swingerklu­b, forklarer 30-årige Gitte, der er forlovet og uddannet kok.

Den første gang, Gitte tog i swingerklu­bben – hvor billederne af de tre nøgne kvinder i øvrigt er taget – var det i selskab med sin partner og et vennepar.

– Om man er ung eller gammel, tyk eller tynd, så skiller man sig aldrig negativt ud i swingerklu­bben – og så snart, tøjet er kommet af, er vi alle på lige fod, fortsaette­r Gitte.

Hun er altså vant til at vaere nøgen blandt fremmede og har også tidligere stået model til såkaldte boudoirbil­leder – både med og uden lingeri.

– Jeg var da lidt spaendt på at få taget de her nøgenfotos.

Men kemien mellem os tre kvinder, der tog imod udfordring­en, var hurtig rigtig god. Så alle slappede af.

Da Ekstra Bladet spørger Gitte, hvad hun er mest tilfreds med i forhold til sin fysik, svarer hun hurtigt ansigtet og sine mange tatovering­er.

– Mine bryster er ikke så store. Til gengaeld er de faste og sidder paent. Alligevel drømmer jeg om en dag at få lavet dem noget større, så kroppen bliver mere symmetrisk. Men større bryster koster som bekendt, så det må altså vente lidt, smiler Gitte, som også er glad for sine lange ben.

Maven er hun til gengaeld ikke så begejstret for. Men lever dog fint med den.

– Hvis jeg sammenlign­er med dengang, jeg var ung og usikker, så er jeg overordnet ret o.k. med, hvordan jeg ser ud i dag.

Om man er ung eller gammel, tyk eller tynd, så skiller man sig aldrig negativt ud

 ?? ?? Gitte drømmer om større bryster for at få en bedre kropssymme­tri, men er i dag ellers paent glad for sin krop.
Gitte drømmer om større bryster for at få en bedre kropssymme­tri, men er i dag ellers paent glad for sin krop.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark