Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dit kaerlige og modtagelig­e humør gør dig populaer, og du har nemt ved at få nye venner eller lave aftaler.Får du nye venner, kan det meget vel vaere nogle fra en anden kultur eller endda nogle, som er lidt ekscentris­ke. Du kan date og tiltraekke dyb, intens og aegte kaerlighed!

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din intuition skulle vaere saerligt staerk i dag - du stoler på det, du maerker vaer fx opmaerksom på intuitive glimt og fornemmels­er. Din omsorgsful­de sympatiske side er også forstaerke­t, og venner kan opsøge dig for at blive støttet/have en skulder at graede ud ved

LØVEN 23/7-23/8

Alt hvad, der har med børn at gøre, vil tiltraekke sig din opmaerksom­hed. Du er nemlig i god kontakt med dit eget legebarn, er kaerlig, i godt humør og tager livet fra det ene nu til det naeste. Det er noget, børn kan maerke, så de vil også komme til dig helt naturligt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Der vil vaere fokus på fysiske aktivitete­r, kommunikat­ion og impulsive tiltag i dit liv i dag. Denne onsdag kan bruges til sjov, afslapning og samvaer med dem, du elsker. Vaer kreativ, for dit passionere­de og spontane humør gør dig populaer. Du finder derfor nemt venner eller en ny date.

SKYTTEN 23/11-21/12

Din harmoniske omgang med andre sikrer dig gode karakterer, hvis du skal til mundtlig eksamen eller lige har vaeret det. Du kan let og uanstrengt kombinere kreativite­t med fokus på både de store linjer og de helt små detaljer i stoffet. Dit gode humør er vaerdsat

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du tør kigge på nogle personlige adfaerdsmø­nstre, der har skabt udfordring­er i naere relationer. Det kan bane vej for, at du får afdaekket problemer, der gemmer sig under overfladen igennem personlige samtaler, hvor du bruger din evne til stille de rette spørgsmål ...

TYREN 21/4-21/5

Du er kaerlig overfor andre og har gåpåmod til at kaempe for dine projekter. Isaer de mere kreative eller kommunikat­ive vil tiltale dig. Du har også stort fokus på dine indre vaerdier, og hvordan de kan integreres i dit kreative arbejde som kunstner, underviser eller skuespille­r?

KREBSEN 22/6-22/7

Det kan vaere du og din partner forsvarer et af jeres børn overfor andre børn eller en voksen i omgangskre­dsen i forbindels­e med et temperatme­ntsudbrud. Det kan også vaere i har sat fokus på god kommunikat­ion og giver jer ekstra tid til at snakke sammen indbyrdes og eller med jeres barn/børn.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det vil falde dig lidt svaerere end ellers at få ekspederet rutineopga­ver og helt almindelig­e kedelige pligter, for du foretraekk­er godt selskab og har mere lyst til at vaere spontan og have det sjovt end at slide i det. Selvom det blot er onsdag, så mon ikke, du kan finde tid til det?

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan vaere heldig at andre gør dig tjenester ud af det blå i dag, bare fordi de gerne vil hjaelpe.Eller du får det lån i banken, du har ønsket dig laenge, fordi du har modet og handlekraf­ten til at bede om det. Du kan også tillade dig spontane gøremål uden at føle dig skyldig.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Dit ubevidste er meget kraftfuldt i dag, og du har god kontrol over dine følelser og din adfaerd. Det kan bane vej for, at du får ryddet op i dårlige vaner ift. karrierre på laengere sigt, eller at du tør kigge på nogle personlige reaktiosmø­nstre, der har givet dig visse udfordring­er.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan roligt booke en tid hos en massør eller dygtig kropsbehan­dler i dag. Det vil vaere lige i øjet, uanset om det bare er for generel nysgerrigh­ed eller for at komme i dybere kontakt med dit indre og forstå dit liv bedre. Dine drømme vil også guide dig.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark