Ekstra Bladet

Fansene protestere­r

- al

Lydniveaue­t var skruet op, og tilskuerpl­adserne på Tingbjerg Ground i Brønshøj var i går pakket ind i gult og blåt, da Brøndby tabte med 1-5 til FCN i årets U17-pokalfinal­e. Hundredvis af Brøndby-fans fra en af de hårdkogte fraktioner var mødt op for støtte de unge spillere, men de havde også noget andet på hjerte.

De ville protestere over den nye, mulige medinvesto­r, David Blitzer, som ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er på vej ind i Brøndby IF. Fra anden halvlegs start begyndte flere af tilhaenger­ne at haenge bannere op med budskabet om, at udenlandsk­e ejere ikke er velkomne i den klub, de holder med.

’Alpha’ også på banen

’En ejer + flere klubber = ingen identitet’, stod der skrevet på et af bannerne. Og i en officiel udmelding fra fanfraktio­nen ’Alpha’ begrunder de protestern­e med følgende ord:

’Både i Danmark og i udlandet er der efterhånde­n mange eksempler på, hvordan dårlig ledelse ødelaegger fodboldklu­bber efter overtagels­er. Nogle ruineres og udnyttes økonomisk, i andre ødelaegges og distancere­s forholdet mellem det profession­elle setup og lokalmiljø­et med bredden’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark