Ekstra Bladet

Corona-Casper på benene igen

- Ritzau

Cykelrytte­ren Casper Pedersen er på benene igen efter at have fået coronaviru­s på et temmelig ubelejligt tidspunkt.

Sygdommen tvang ham i sidste uge ud af etapeløbet Schweiz Rundt, der skulle have vaeret et vigtigt trinbraet før landevejs-DM og Tour de France.

Den 26-årige dansker kan dog glaede sig over, at han slap forholdsvi­s billigt fra virusangre­bet.

– Jeg har det faktisk rimelig godt nu og er på vej ud på min første cykeltur, siden jeg blev syg, siger Casper Pedersen.

Han følte sig ellers i god form, da han natten til torsdag i sidste uge begyndte at maerke små sygdomsteg­n og fik ondt i halsen.

En smule nervøs

– Naeste morgen kontaktede jeg holdlaegen. Han lavede hurtigt en coronatest, og da den var positiv, testede vi hele holdet. Da var også Søren Kragh og Cees Bol positive. Der var lidt kaos den morgen, fortaeller han.

Med DM og måske Tour de France ventende forude nåede han at blive en smule nervøs for, hvor laenge sygdommen ville saette ham ud af spillet.

– Da jeg havde corona i februar, var jeg rimelig hårdt ramt. Men det var jeg heldigvis ikke denne gang. Det var mest en følelse af at vaere forkølet og vaere lidt smadret i kroppen. Det var sådan set det eneste.

– Jeg tror, at jeg har en rimelig god immunitet efter at have fået tre vaccinesti­k og have haft corona for nylig, siger han.

Humøret fejler nemlig ikke noget, selv om saesonen ikke lige har rullet Casper Pedersens vej.

DSM offentligg­ør sit Tour de France-hold i dag eller i morgen, men danskeren vil ikke afsløre, om hans navn kommer til at stå på listen.

Det ligger til gengaeld fast, at han kører DM i Aalborg på søndag.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? – Da jeg havde corona i februar, var jeg rimelig hårdt ramt. Men det var jeg heldigvis ikke denne gang, fortaeller Casper Pedersen.
FOTO: CLAUS BONNERUP – Da jeg havde corona i februar, var jeg rimelig hårdt ramt. Men det var jeg heldigvis ikke denne gang, fortaeller Casper Pedersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark