Ekstra Bladet

OVERVEJER FREMTID

Ifølge den spanske avis AS er Cristiano Ronaldo bekymret over Manchester Uniteds manglende indkøb

-

Cristiano Ronaldos retur til Manchester United har indtil videre ikke vaeret en dans på roser, og nu forlyder det, at den portugisis­ke superstjer­ne er bekymret over situatione­n i den engelske storklub.

Således skriver den spanske avis AS nu, at Cristiano Ronaldo er begyndt at genovervej­e sin fremtid, efter at Manchester United har indledt transfervi­nduet uden at hente forstaerkn­inger.

AS peger på, at den forgangne saeson var ’et mareridt’ for den 37-årige Cristiano Ronaldo, der frygter at gå en ny saeson uden trofaeer i møde. Manchester United sluttede 35 point efter Manchester City i sidste saeson, og naboerne har efterfølge­nde sikret sig Erling Haaland, mens Manchester United ikke har foretaget sig noget endnu.

Også Liverpool har vaeret aktive, idet Merseyside­klubben har brugt over en halv milliard kroner på angriberen Darwin Nunez.

’Den portugisis­ke stjerne var opsat på at fuldføre det sidste år af sin kontrakt med Manchester United, selvom kvalifikat­ionen til Champions League kiksede.’

Eriksen på ønskeliste

’Men lige nu er han i tvivl. Manchester Citys indkøb af Haaland og Liverpools indkøb af Darwin Nunez er nogle af de transfers, der har fået Cristiano til at frygte, at afstanden fra Manchester United op til rivalerne kan blive endnu større i naeste saeson,’ skriver AS.

Ifølge lokalavise­n Manchester Evening News kraever Erik ten Hag da også en håndfuld forstaerkn­inger denne sommer. Ifølge avisen har hollaender­en blandt andet folk som Frenkie de Jong og Christian Eriksen på sin ønskeliste.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Opholdet i Manchester United har ikke vaeret en ubetinget succes for Cristiano Ronaldo.
FOTO: RITZAU SCANPIX Opholdet i Manchester United har ikke vaeret en ubetinget succes for Cristiano Ronaldo.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark