Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at MeToo’erne råber op, når en mand højt på strå udviser en kvinde uønsket seksuel opmaerksom­hed. Men efter at en mand fra hooligan-miljøet blev dømt for 1300 seksuelle overgreb på 15 unge maend og mindreårig­e drenge og én pige fra Brøndby, lyder ikke det mindste pip. Er voldtagne drenge på samfundets bund ikke (mindst) lige så meget ofre som overklasse­kvinder, der blev taget på låret for ti år siden?

Michael Sørensen København Ø

at hvad sker der med den sunde fornuft? Senest er Rasmus Prehn afsløret i at misbruge skatteyder­nes penge til private indkøb og middage på dyre restaurant­er. Det er skandaløst, at sådanne nokkefår misbruger den tillid, som er dem givet. Disse misbrugere skal øjeblikkel­igt have inddraget disse goder, så fjern de luksuskort – hellere i dag end morgen. Forbandet svineri. F. Christense­n Nakskov

at det er utroligt, at man ikke kan finde ud af at saette moms og afgifter ned, så vi har råd til at leve – også for en folkepensi­on. Lige nu betyder de stigende priser, at vi aeldre bliver mere ensomme end under corona, fordi der ikke er råd til at besøge børn eller børnebørn.

Allan Olsson

Køge

at kraenkelse­skulturen kammer over i det absurde, når børnehaver ikke må holde indianerfe­st, og is ikke må hedde eskimo. Helle Rosenløv Eltong Coretto fra Dansk-Indiansk Forening har det fint med indianerfe­sten, og Grønlands tidligere Landsstyre­formand LarsEmil Johansen er glad for eskimo-is, ’så laenge den er af god kvalitet og smager godt’. Kraenkelse­sfundament­alismen er en fjende af folkestyre­t.

Michael Thestrup Brønshøj

at man må håbe, at Nationalmu­seet er bedre til at passe på John ’Faxe’ Jensens gyldne fodboldstø­vle end guldhornen­e i sin tid. Morten Dreyer Dragør

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark