Ekstra Bladet

Nedtur: Linse lukker og slukker

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

For få år siden lancerede realitystj­ernen Linse Kessler sit seneste store forretning­seventyr.

Her introducer­ede hun sin nye skønhedsse­rie med navnet Lenina Coleman, hvor hun blandt andet solgte deodorante­r, parfume, creme og andre skønhedspr­odukter, som alt sammen skulle vaere vegansk, ’cruelty-free’ og danskprodu­ceret. Men forretning­seventyret varede ikke laenge, og nu har Linse Kessler valgt at lukke det.

Det fortaeller hun i det nyeste afsnit af ’Familien fra Bryggen’.

Her forklarer hun, at det til sidst blev for hårdt arbejde og ikke kunne svare sig rent økonomisk for den 56-årige tv-stjerne.

– Jeg ville gøre det helt rigtigt, men det er meget dyrt at gøre det rigtigt. Det er ti gange prisen for varen. Det er et kaempe arbejde for ingenting. Jeg går heldigvis ud nu, når jeg lukker det, med et nul. Hvis der er noget, er det et lillebitte overskud, så det er fint nok. Det var ikke en af mine vaerste brølere, siger hun med henvisning til, at hun blandt andet også for nylig åbnede et bed og breakfast i Spanien og en vegansk restaurant i København, som hun siden også har lukket.

Hurtige beslutning­er

I afsnittet fortaeller hun videre, at hun i fremtiden ikke vil tage så mange overilede beslutning­er, som hun har gjort tidligere:

– Jeg er et bestemt sted i mit liv lige nu, højst sandsynlig­t også pga. min ADHD, hvor jeg har taget sygt mange beslutning­er sådan her – og gjort det i morgen. Det har jeg vaeret god til. Og et af dem har vaeret Lenina Colema (...).

– Jeg står et fantastisk sted i mit liv. Der er mange ting, der er faldet på plads i mit hoved. Jeg kan se min sti fremad, og hvad jeg skal, og det har jeg ikke kunnet i mange år. Det har vaeret fedt at gøre, hvad jeg havde lyst til der og der, men jeg har fundet ud af, hvad for nogle ting der betyder meget for mig, uddyber Linse Kessler.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Linse dropper nu endnu en af sine forretning­sidéer.
FOTO: STINE TIDSVILDE Linse dropper nu endnu en af sine forretning­sidéer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark