Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan have behov for at tilbringe tid i dit eget selskab, fordi andre mennesker prøver at proppe dig ind for snaevre rammer. Måske oplever du, at andre misforstår det, du siger eller bare ikke tager dig alvorligt. Måske vil du bare have lov at vaere i fred uden at skulle leve op til noget ....

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan vaere i tvivl om, hvornår du skal følge din indre stemme og hvornår du skal følge din fornuft. I dag er det som om, det er svaert at skille dem ad og du hele tiden diskuterer med dig selv, hvad der fungerer bedst muligt ift. dit indre vaerdisaet. Lidt kreativ tid kan give ro.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan det vaere svaert at holde balancen mellem de praktiske hensyn til familien og din indre stemme, der minder dig om dit behov for lidt enrum eller kreativ tid. Du kan diskutere med dig selv, hvad der erbedst, men dybest set, ved du godt, hvad du helst vil ...

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil bruge din intuition til at hjaelpe kolleger eller finde på spontane aktivitete­r, der styrker faellesska­bet. Skjul ikke denne side af dig selv men del den åbent. Du kan også finde på at forny dine daglige rutiner med nyere og mere smarte måder at gøre tingene på.

SKYTTEN 23/11-21/12

I forbindels­e med et oprydnings­projekt, du kaster dig ud i hjemme eller på jobbet kan vaere minder, du gerne vil have ud af huset, men også nogle, som du vil holde fast i, selvom de kraever vigtig plads på reolen. Du kan gå lidt rundt om dig selv, mens du vaelger...

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil have lyst til/behov for at opnå store ting og succes og have vilde planer, men du gør samtidig klogt i ikke at handle for meget på dine impulser. Lav et realitetst­jek og sørg for at sikre dig, der også er balance mellem dine drømme og realiteter­ne...

TYREN 21/4-21/5

Nu det er fredag, vil du have lyst til at vaere sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Alle dine relationer vil føles harmoniske og blive endu staerkere og varmere.

KREBSEN 22/6-22/7

Pga. din villighed til at vaere åben og følge dine indskydels­er vil du nemt lykkes i omgangen med naboerne. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og fremsynet. Du kan få nye, sjove venner og forvente tjenester.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil vaere et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og lave noget spontant eller anderledes. Du vil have saerligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du er god til at tage initiative­t og ikke er bange for at gå imod strømmen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan få vilde ideer til at forny dit parforhold eller dine venskaber med anderledes måder at vaere sammen på. Dine tanker kan vaere så fremsynede eller uortodokse, at andre kan have svaert ved at følge dig umiddelbar­t. Med lidt forklaring og overtalels­e får du dem med dig på en god måde.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag vil det vaere nemt for dig at lykkes med uddannelse­sprojekter eller finde nye venner, pga din villighed til at dele din tanker med andre. Du kan bryde isen, fordi du er i stand til at saette tingene i et nyt og spaendende perspektiv. Specielt IT og naturviden­skab vil interesser­e dig.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan føle behov for at have lov at gå din egen vej i forholdet til andre - enten kolleger eller venner og familie. Det kan give en slags dilemma, hvor du oplever, at du står alene men er nødt til at vaere tro mod dig selv frem for at følge flokken. Stol på dine instinkter.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark