Ekstra Bladet

SCORER KASSEN – IGEN

FC Nordsjaell­and får en stor million-gevinst, når Simon Adingra efter planen skifter til Brighton i Premier League på en femårig aftale

- MICHEL WIKKELSØ DAVIDSEN mwd@eb.dk

Vi har dårligt nået at laere navnet at kende, før Simon Adingra er på vej ud af Superligae­n og direkte til Premier League til kaempe milliongev­inst for FC Nordsjaell­and.

Den 20-årige ivorianer er ifølge The Telegraph kun et laegetjek fra at underskriv­e en kontrakt med Brighton, og den informatio­n stemmer overens med Ekstra Bladets oplysninge­r.

Simon Adingra har forhandlet en femårig aftale på plads med Premier League-klubben, og den kan han saette sin underskrif­t på, hvis han gennemgår laegetjekk­et som var i går.

Den snart forhenvaer­ende FC Nordsjaell­and-spiller har allerede forladt Danmark, og han har opholdt sig i venteposit­ion i Paris, indtil hans visum til Storbritan­nien kom på plads.

Det er kommet i hus, og dermed kan han snart saette sig på Eurostar-toget fra Paris til England.

Over 50 mio.

Nu er der altså kun et veloverstå­et laegetjek tilbage, før sommerens første store salg fra Superligae­n er en realitet. Det vil indbringe FC Nordsjaell­and i omegnen af syv millioner euro – eller hvad der svarer til 52,5 millioner kroner.

Og det sker altså på bagkant af en Superliga-saeson, hvor Simon Adingra trods FC Nordsjaell­ands problemer noterede sig for ni mål og fire oplaeg.

Nu skal han forsøge at følge op på de takter på et noget højere niveau, mens Farum igen kan bryste sig af at sende en akademispi­ller videre med stor gevinst.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? FC Nordsjaell­ands Simon Adingra (th.) kommer til at prøve sig selv af i verdens bedste liga.
FOTO: JENS DRESLING FC Nordsjaell­ands Simon Adingra (th.) kommer til at prøve sig selv af i verdens bedste liga.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark