Ekstra Bladet

Ølkast skal stoppes

-

Jakob Høyer, kommunikat­ionschef hos DBU, erkender, at ølkast er et problem, som unionen ser på med største alvor.

Det kom frem under EMslutrund­en sidste sommer og har vaeret en stor udfordring i forbindels­e med Danmarks landskampe i Parken.

Jakob Høyer ønsker ikke at forholde sig til den konkrete episode, men ønsker at udtale sig i generelle vendinger om problemati­kken.

Uacceptabe­lt

– Vi arbejder konstant på at skabe en tryg og god oplevelse for alle vores fans.

– Vi kan se på vores bruger-undersøgel­ser, at langt størstedel­en af vores fans og gaester i Parken er meget tilfredse med oplevelser­ne, både af holdet på banen og af de mange aktivitete­r udenom, skriver Jakob Høyer og uddyber:

– Vi har haft udfordring­er med ølkast i Parken. Det er uacceptabe­lt, at det finder sted – det er farligt at få et ølkrus i hovedet, ulaekkert at blive ramt af kold øl og også staerkt problemati­sk, når øl bliver kastet ind over banen.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Jakob Høyer (th.) erkender, at ølkast har vaeret et stort problem, men han mener samtidig, at problemet er aftagende. Her er kommunikat­ionschefen i samtale med fodbolddir­ektør Peter Møller.
FOTO: JENS DRESLING Jakob Høyer (th.) erkender, at ølkast har vaeret et stort problem, men han mener samtidig, at problemet er aftagende. Her er kommunikat­ionschefen i samtale med fodbolddir­ektør Peter Møller.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark