Ekstra Bladet

Hamilton vil ikke vaere forsøgskan­in

-

Umulig at køre!

Sådan lød Lewis Hamiltons offentlige vurdering af W13’eren efter fredagens traeninger i Canada, hvor man forsøgte sig med to vidt forskellig­e opsaetning­er af bilen for at komme til bunds i teamets problemer.

Det blev noget bedre til løbet, hvor den syvfoldige mester scorede sit andet podie i år.

Han har trukket sin del af laesset, mens Mercedes har forsøgt at tvinge mere omgangstid ud af bilen, uden at den ryster eller hopper for vildt.

Men Hamilton så gerne, at der blev skruet en smule ned for eksperimen­terne i den erfarne del af garagen.

– Måske George (Russell) i anden halvdel af saesonen kan stå for eksperimen­terne, sagde Hamilton efter løbet.

– Vi prøver at gøre fremskridt som team. Fremadrett­et bør vi vaere lidt mere forsigtige med at lave alt for mange eksperimen­ter, for det haemmer virkelig din weekend. Isaer hvis du kun har tørre traeninger om fredagen og ikke får en lørdagstra­ening eksempelvi­s, siger han.

Langt efter Russell

Lewis Hamilton har kun slået sin unge teamkammer­at George Russell to gange i denne saeson og er 34 point efter ham i VM-stillingen.

Den tidligere verdensmes­ter og Mercedes-kører Nico Rosberg kalder Russell faenomenal, men advarer ham imod at tro, at han allerede har styr på Hamilton.

– Lewis kører på sit topniveau. Han har bare haft en ufattelig uheldig saeson med alle disse ting, der er gået imod ham. Denne gang var weekenden mere normal, og han leverede på sin saedvanlig­e overlegne måde.

– Kørersamme­nsaetninge­n er ufattelig staerk, men tag ikke fejl. Lewis hader at ende toer til en teamkammer­at, så han vil vaere ultramotiv­eret og presse maksimalt internt, siger Rosberg til Sky.

Mercedes har flere opdatering­er klar til Storbritan­niens Grand Prix. Silverston­es glatte overflade sammenlign­et med Monaco, Baku og Montréal bør også hjaelpe teamet.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Lewis Hamilton var på podiet i Bahrain til saesonprem­ieren og så igen i Canada.
FOTO: RITZAU SCANPIX Lewis Hamilton var på podiet i Bahrain til saesonprem­ieren og så igen i Canada.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark