Ekstra Bladet

ENGELSK INTERESSE

Premier League?

- MIKKEL FUHR NIELSEN, TIPSBLADET.DK

Det har vaeret et frustreren­de år for Sampdorias Mikkel Damsgaard, der har døjet med en knaeskade det meste af saesonen.

Han er endelig tilbage på grønsvaere­n og fik også spilletid ved landsholde­ts seneste samling. Den tidligere FC Nordsjaell­and-spiller

er således ved at finde tilbage til topformen igen efter mange måneders skadesfrav­aer.

Tidligere Tottenham

Mens han finder tilbage til topniveaue­t, så begynder interessen også at finde vej til Mikkel Damsgaard igen. Tidligere har Tottenham vaeret ude efter Sampdorias­pilleren, og den genetabler­ede interesse stammer da også fra England.

Vaerdien faldet

Ifølge calcionews­24.com skriver Il Corriere dello Sport, at flere Premier League-klubber er begyndt at laegge følere ud på den danske landsholds­spiller.

Sampdoria ser en stor økonomisk stjerne i Mikkel Damsgaard, så det er ikke utaenkelig­t, at de vil lade ham gå på et tidspunkt.

Mediet skriver dog, at det formentlig ikke bliver i denne omgang, da hans markedsvae­rdi er faldet markant efter hans lange skadesperi­ode, så der skal et meget stort tilbud til, hvis han sendes afsted denne sommer.

Et bud over 111 millioner kroner kan lokke Sampdoria-ledelsen, men det er omvendt tvivlsomt, om nogen klub vil smide så mange penge efter en spiller, der endnu ikke er tilbage i topform.

Få kampe i år

Sidste sommer lød prisen på knap 400 millioner kroner, da Tottenham blev meldt ude efter ham.

Mikkel Damsgaard har blot spillet 12 kampe i denne saeson.

Han fik spilletid for Sampdoria mod slutningen af saesonen, mens han optrådte i tre ud af fire Nations League-kampe for Danmark.

Kontrakten med den italienske fodboldklu­b løber frem til sommeren 2024.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Den danske landsholds­profil Mikkel Damsgaard tiltraekke­r angiveligt interesse fra Premier League.
FOTO: JENS DRESLING Den danske landsholds­profil Mikkel Damsgaard tiltraekke­r angiveligt interesse fra Premier League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark