Ekstra Bladet

’JEG SKAMMER MIG’

- J. Hartmann Hillerød

For mig er der ingen tvivl om, at det er langt alvorliger­e at aflive fire millioner mink og nedlaegge et helt erhverv uden lovhjemmel, end det var, da Inger Støjberg adskilte par med de såkaldte barnebrude.

Det var noget griseri, men Inger Støjberg skulle ned med nakken. Her skulle statueres et eksempel. Dommerne sagde, det var ulovligt, så på med fodlaenken og 60 dage på egen matrikel.

Uden at have nogen juridisk

Desvaerre er magtfuldko­mmenheden blevet Mette Frederikse­ns image i hendes regeringst­id

Mette Frederikse­n styrer og vildleder ikke blot Folketinge­t, men hele Danmarks befolkning

eksamen vil jeg mene, at der er stor forskel på de to sager, og det er uforståeli­gt, hvis det blot ender med, at Statsminis­teriet får en udtalt kritik og en naese.

Mette Frederikse­n styrer og vildleder ikke blot Folketinge­t, men hele Danmarks befolkning. Ikke mindst på bekostning af minkavlern­e.

Helt aerligt – set fra en almindelig borgers synspunkt er der noget helt galt med hele minksagen.

Et demokrati kan ikke fungere uden et bredere politisk samarbejde, for ellers bliver staten til et diktatur, og sådan føles socialdemo­kraternes måde at regere landet på.

Desvaerre er magtfuldko­mmenheden blevet Mette Frederikse­ns image i hendes regeringst­id.

Jeg stemte på hende, fordi hun fremstod som et godt valg med en god socialpoli­tisk vinkel. Men der forregnede jeg mig, og jeg skammer mig i dag over at have stemt på Socialdemo­kratiet.

Bortset fra det taenkte jeg som bybo aldrig på mink, før sagen rullede. Men hold da op en øjenåbner, for det erhverv var da den rene dyremishan­dling.

Det var bare det.

 ?? FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX ?? Mette Frederikse­n og Socialdemo­kratiet fik J. Hartmanns stemme ved sidste valg – det gør de ikke naeste gang.
FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX Mette Frederikse­n og Socialdemo­kratiet fik J. Hartmanns stemme ved sidste valg – det gør de ikke naeste gang.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark