Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan blive meget kreativ ift. at skaffe dig selv noget alenetid. Isaer, hvis du er blevet vant til at dele både hus og kontor med din familie og ikke har så meget ro omkring dig, som du kunne ønske - eller bare savner at have din egen zone. Få luft under vingerne.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Midsommere­n kan blive anledning til, at du tager din måde at leve på op til overvejels­e. Lever du som du ønsker? Har du tid, plads og råd nok til at vaere kreativ? Er der skønhed og ro nok i dit liv? Du kan også møde et menneske, som saetter dette igang hos dig.

LØVEN 23/7-23/8

Der kan komme staerke følelser på bordet i din familie eller ift. din partner i dagens løb. Det KAN vaere anledninge­n til at bryde ud af en usund relation, men det kan ligeså godt vaere udtryk for at begge parter er i deres følelsers vold og gør klogt i at falde ned, før beslutning­er.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan maerke en trang til at aendre på dine daglige rutiner i dag. Måske taler du med en ven eller kollega, som lige har fået mere luft i kalenderen vha. en ny, effektiv metode. Måske skaerer du selv i hvad, der er nice to do og need to do, så du får mere frihed til yndlingspr­ojekter.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du taenker over de lidt større sammenhaen­ge i livet i dag. Hvad er meningen med det liv, du lever? Er der noget, der skal forbedres eller noget, der skal ryddes op i? Er dine relationer dybe nok rent følelsesma­essigt eller skal der evt. ske fornyelser, så du er mere stimuleret?

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil nyde at kigge på nye karrierrem­uligheder i dag eller fornyelse indenfor dit faglige område. Nu hvor ferietiden vinker forude, har du evt. mere tid til at lave noget research på nettet, kigge på videreudda­nnelse /opkvalific­ering. Jo mere åben du er, jo flere døre åbner sig.

TYREN 21/4-21/5

Du har behov for at lave aendringer i dit liv i dag. Det hele er blevet for meget det samme - på mange livsområde­r! Når du forholder dig fleksibelt og er åben overfor nye muligheder, kan du få intuitive glimt, der giver ideer til sjovere og hyggeliger­e sommermåne­der både ude og hjemme..

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at leve dine personlige vaerdier ud i livet på. Det kan ske via et møde med et nyt menneske i dit liv, som repraesent­erer et forfrisken­de og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at lave forandring­er og vil gribe chancen straks.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag kan du tage ud i det blå og nyde dagen uden have nogle planer - ringe til en du taenker på lige i det øjeblik - bare fordi det føles rigtigt. Du vil have nemt ved at stole på din intuition og ikke vaere bange for at handle impulsivt. Du maerker, at noget nyt er på vej.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Der kan ske fornyelse i specielt dine personlige relationer, hvor du kan blive tiltrukket af usaedvanli­ge typer via tilfaeldig­e møder. Det kan også vaere, du bryder isen og endelig griber chancen for at invitere en saerligt udkåren på en date, en du har kigget på noget tid.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan finde inspiratio­n til en opgave på dit studie ved at bruge dine følelser måske har du set en film, der inspirered­e dig til nye måder at gribe bestemte problemsti­llinger an på. Måske har du haft en oplevelse, der saetter din dagligdag og din uddannelse i perspektiv?

FISKENE 20/2-20/3

Du kan møde en ny person fra en anden kultur end din egen, som fascinerer dig og gør så dybt et indtryk, at det kan føre til en mere langvarig forbindels­e. Det kan ske på et splitsekun­d, og det vil vaere typisk, hvis det opstår helt uventet. Du er åben overfor nye chancer.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark