Ekstra Bladet

Bizart og tragisk

-

To dage efter tragedien i 2000, hvor ni personer omkom under en Pearl Jamkoncert, fik D-A-D den tunge opgave at lukke festivalen med en koncert på Orange Scene. Og den koncert glemmer Binzer aldrig.

– Som kunstner har man en rolle, og så skal man passe på med at tro, at man skal meget mere. Men lige der kan jeg huske, vi sagde til hinanden: Vi har vaeret med, når tiderne har vaeret fede. Så må vi også stille op, når de er tynde’. Vi fik en klar følelse af, at nu skulle vi altså tage ansvar.

– Det var bizart og tragisk, men det var rart at se, at vi kunne løfte opgaven. Vi var faktisk selv overrasked­e over, at vi havde seriøse numre nok til at kunne spille i en time, uden at der gik rent lal og rød naese i den. Det var en lille sejr. Det var dejligt at opleve, at vi var i stand til at vise dybde, når der var behov for det.

 ?? FOTO: PETER HOVE OLESEN ?? En ung Jesper Binzer på Orange Scene i 2000 – samme år som ni unge mistede livet til en Pearl Jamkoncert.
FOTO: PETER HOVE OLESEN En ung Jesper Binzer på Orange Scene i 2000 – samme år som ni unge mistede livet til en Pearl Jamkoncert.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark