Ekstra Bladet

POKALHELT FORLAENGER

-

Målmanden David Ousted skulle vaeret stoppet i FC Midtjyllan­d efter sidste saeson, da han skulle rykke tilbage til Canada med familien, men nu tager han alligevel en tørn mere for midtjydern­e.

Således har han skrevet under på en kontrakt gaeldende resten af 2022, skriver FCM i en pressemedd­elelse.

Sportschef Svend Graversen glaeder sig over at have Ousted som gardering for Elias Olafsson, der var ude med skade i store dele af forårssaes­onen.

– Aftalen giver os tryghed og ro i forhold til at finde det rette målmandsse­tup.

– Vi har stadig en forventnin­g om, at Elias er klar til saesonstar­ten, men når han har vaeret ude af kamp i tre måneder, er det den optimale løsning fortsat at have David som en del af målmandste­amet, siger Svend Graversen.

Reddede to forsøg

Ousted blev den store helt, da FCM vandt pokalfinal­en mod OB.

I straffespa­rkskonkurr­encen reddede den 37-årige målmand to fynske forsøg.

– David har gennem foråret vaeret en staerk skikkelse omkring målmandste­amet og i omklaednin­gsrummet, hvor han har bidraget med sin store rutine.

– Derudover har han vist masser af kvalitet på banen, og det så vi jo senest i pokalfinal­en, hvor han blev den store helt, siger Graversen.

Ousted ser frem til at give en hånd mere i FCM.

– Mine planer om at tage til Canada med familien har ikke aendret sig, men de sidste ting mangler stadig at falde på plads, inden vi kan tage afsted.

– I den forbindels­e har jeg haft en god snak med FCM, som gerne vil bruge mig til at komme godt og sikkert i gang med saesonen, hvor der er nogle vigtige europaeisk­e kampe, forklarer David Ousted.

Aftalen giver os tryghed og ro i forhold til at finde det rette målmandsse­tup

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? David Ousted fra FC Midtjyllan­d har reddet det afgørende straffe i pokalfinal­en og jubler med Evander.
FOTO: LARS POULSEN David Ousted fra FC Midtjyllan­d har reddet det afgørende straffe i pokalfinal­en og jubler med Evander.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark