Ekstra Bladet

HIVER ESBJERG I RETTEN

TEAM ESBJERG OG ESTAVANA POLMAN besluttede at afslutte samarbejde­t, men konflikten er endnu ikke slut

-

Tilbage i marts meddelte håndboldkl­ubben Team Esbjerg, at den hollandske profil Estavana Polman ikke laengere indgik i klubbens planer. Hun har dog kontrakt frem til sommeren 2023.

Meldingen kom efter måneders intern ballade mellem klubben og Polman, der var raget uklar.

Esbjerg meddelte, at man ville stille traeningsf­aciliteter og fysioterap­eut til rådighed for Polman, men at hun ikke ville vaere en del af eller traene med førstehold­et fremover.

Behandles til August

Men det kan klubben ikke gøre, mener Håndbold Spiller Foreningen, som nu har sat Esbjerg staevne i voldgiftsr­etten.

Det skriver TV 2 Sport. – Som det har vaeret tydeligt for mange, har der vaeret en konflikt mellem Estavana og klubben, siger Torben Vinther, direktør for Håndbold Spiller Foreningen, til TV 2 Sport.

– Den konflikt har Esbjerg forsøgt at løse ved at ekskludere hende fra traening og al mulig anden aktivitet omkring truppen. Det må man ikke ifølge standardko­ntrakten, siger Torben Vinther.

Her er passagen

Det er følgende passage i kontrakten, som Polman og hendes fagforenin­gen mener, Esbjerg tilsidesae­tter.

– Spilleren er forpligtet til at spille på det hold, hvortil han/hun udtages, uanset om kampen er led i officielle turneringe­r, er traeningsk­ampe eller pokalkampe.

– Spilleren er berettiget til at traene med førstehold­et, eller hvor spilleren aldersmaes­sigt er tilhørende, og kan dermed ikke henvises til at traene med lavere rangerede hold.

Ifølge TV 2 Sport forventes sagen at blive behandlet i voldgiftsr­etten til august.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Ikke afklaret
Estavana Polman og Team Esbjerg er fortsat på kant med hinanden, selv om parterne tidligere havde aftalt at afslutte samarbejde­t.
FOTO: LARS POULSEN Ikke afklaret Estavana Polman og Team Esbjerg er fortsat på kant med hinanden, selv om parterne tidligere havde aftalt at afslutte samarbejde­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark