Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at det undrer mig, at de døde suler, som ligger langs vestkysten og på Fanø, ikke bliver fjernet. Fuglene er smittet med fugleinflu­enza, har man konstatere­t. Vi er naesten kommet igennem en stor pandemi, og derfor forstår jeg ikke denne prioriteri­ng. Snart starter den store turistsaes­on, og selv hvis fuglene ikke er smittefarl­ige mere, så er det stadig ulaekkert, at de får lov at ligge på vores strande.

Maximillia­n Lundgren Nielsen

Risskov

at man i 1600-tallet braendte hekse – ofte blot kvinder, der var lidt anderledes – på bålet. Hver sankthansa­ften braender vi stadig bål, måske for at fejre, at vi nu går mod kortere dage. Men i dag er den levende heks erstattet af en figur – ofte med en stang i midten af ’heksen’. Hvorfor er der ingen af de k r a enkel ses parate, der vil stoppediss­e diskrimine­rende afbraendin­ger.

Visti Vester Solrød Strand

at ja, så lukkede B.T. Det er der ikke ret mange, der vil begraede. De havde efterhånde­n kørt sig selv ud i hegnet med alle de elendige chefredakt­ører, der har vaeret ansat på den avis.

Finn Raunsbaek Egå

at det er rystende, forfaerdel­ig, trist og negativt at laese om de mange episoder af sexkraenke­lser i dagens kendte Danmark. Sexlivet og erotikken er noget, folk og mennesker har sammen, når de er enige om dette kendte, private og intime aktstykke. Og det uanset om man er bøsse, lebisk eller har en anden seksuel observans. Ja, klarere kan dette vel ikke siges og menes.

Thomas Schütt Jensen Odense

at Lars Løkke Rasmussen og andre involvered­e i at få Tour de France til Danmark burde betale, hvad det koster. Og taenk også på alle de mennesker, der bliver generet af cykelløbet. Det hører ikke hjemme i Danmark.

Arne Vendelbo Hvidovre

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark