Ekstra Bladet

Dommen: Køb det billige saet

-

Langt de fleste vil synes TPLinks saet til omkring 2.000 kroner, løser opgaven med at udbrede Wi-Fi daekningen i hjemmet perfekt. Saettet kommer med flere funktioner, der tidligere har vaeret forbeholdt dyrere modeller. Systemet er driftsstab­ilt og daekker snildt et normalt parcelhus.

Hvis din bolig er meget stor, eller du har problemer med at daekke det hele, kan du tilkøbe ét eller flere ekstra ’access points’, så systemet kan udbygges.

Helt vanvittig

Netgear har et virkelig vildt system, hvor muligheden for backup via 4G og 5G er ret fedt. Det er godt set at komProdukt­ets me med et saet, der kan daekke en hel bolig med mobilnetva­erket som den eneste dataforbin­delse. Det er nemlig sådan mange vil få deres internet leveret om nogle år – og det er allerede begyndt. På daekning er Netgear nok det bedste du kan finde til privat brug.

Problemet for Netgear er, at prisen for teknologie­n er helt vanvittig. Du vil uden tvivl over tid opleve, at prisen reduceres i takt med, at konkurrent­erne kommer med tilsvarend­e produkter.

Netgears billigere alternativ, hvor du ikke har mobilforbi­ndelse som en mulighed, hedder, Netgear Orbi RBK852. Det koster cirka 5.500 kroner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark