Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at det er forfaerdel­igt at se og høre de borgerlige partier vedrørende Minkkommis­ionen. Nu inden rapporten er kommet, ser man de borgerlige partier sidde som gribbe med fråde om munden. De ville også støtte et borgerfors­lag om, at Mette Frederikse­n skulle for en rigsret uden videre. Det er uhyggeligt at se og høre på. Politikere er ikke mennesker, men robotter. Jeg kan da godt forstå, man siger, at hvis en politiker skal have en ven, skal han eller hun anskaffe sig en hund.

Jens Torben Buss Frederikss­und

at det kan godt vaere, at alle krigskloge mener og tror, at Putins vanvidskri­g kan slutte med, at Ukraine kan beholde deres land intakt – bortset fra Krim, som russerne fik uden svaerdslag i 2014. Men den skøre despot har hele Europa i en skruestik, fordi vi ikke kan undvaere billig energi fra Rusland. Derfor kommer vi alle til at spare på energien til vinter.

Visti Vester Solrød Strand

at fodboldspi­lleren Nadia Nadim efter min opfattelse i den grad saetter slapsvanse­ne i DBU på plads. Nadia mener, at hun er er BEDRE END LANDSHOLDE­T til at skabe forandring­er. Danske landshold skal afgjort ikke deltage i noget som helst i Qatar. Men igen ser vi, at pengene vinder.

Kaj Jørgensen Blåbaerhav­en Kokkedal

at alle sportsreda­ktioner da snart må indse, at Kevin Magnussen ikke evner Formel 1.

Allan Karlsson Hvidtjørne­n Dragør

at ’etisk’ og ’baeredygti­g’ investerin­g indebaerer en risiko for et lavere afkast en traditione­l investerin­g. Alligevel oplyser mange banker, pensionsse­lskaber og kapitalfor­valtere ikke tydeligt kunderne om det. Hvor etisk er det? Og er Finanstils­ynet ligeglade?

Michael Sørensen København Ø

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark