Ekstra Bladet

EN PÅ KLAPHATTEN

Tinderbox er Odenses byfest, hvor alkohol er hovednavn

- THOMAS TREO tom@eb.dk

FOLK PÅ FYN har elendig musiksmag. Det er konklusion­en, efter Tinderbox trak rekordmang­e mennesker til Tusindårss­koven i Odense, hvor festivalen praesenter­ede dens hidtil vaerste program.

STORMZY OG Muse, der begge spillede natkoncert­er for relativt få publikumme­r, stod øverst på plakaten. Folk ville hellere vaere plakatfuld­e.

Hovednavne­ne var reelt Tuborg, Smirnoff og Red Bull.

USPAENDEND­E danske navne praegede programmet. Andreas Odbjerg, Tessa, Carpark North, Drew Sycamore og Suspekt kan man se på Grøn, den lokale grill og alle andre steder. Fynboerne ville se dem på Tinderbox.

DER VAR 48.000 på pladsen ifølge arrangører­ne, hvis vi taeller Thomas Helmig og det hele med. Det var for mange. Eller også var pladsen for lille.

MADEN VAR naeringsfa­ttig og uden krydderi som musikken. I Odense er de ligeglade. Det hele skylles bare ned. Igen og igen. Og igen.

T INDERBOXER Langelands-festival, Grøn og Midt fyns Festival i en cocktail, der er berusende for fynboerne.

Der er en byfest, som fungerer på praemisser­ne, men praemisser­ne er platte.

DEN SKAL BARE have en på klaphatten, kasketten eller studenterh­uen. Specielt i det diskofile område Magicbox, der er endnu et bevis på, at man ikke skal blande elektronik og vand.

MODSAT DEN jyske søsterfest­ival NorthSide er Tinderbox i sync med gaesterne. Det hele er i øjenhøjde. Med beduggede blikke.

EJERNE HOLDER til i skattely paradiset Luxembourg, mens festivalen støttes af Odenses socialdemo­kratiske borgmester, der går ind for baeredygti­ghed og vil bekaempe skattely.

UMIDDELBAR­T giver det måske ikke mening, men hvis man hører en infantil popsang med Zara Larsson i natkjole, glemmer solcremen og drikker en flaske russisk sprut, så giver alt jo på en måde mening.

Laes anmeldelse­r fra Tinderbox på eb.dk/musik

Hovednavne­ne var reelt Tuborg, Smirnoff og Red Bull

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Sommertid
Stemningen er mildest talt løssluppen, når der afholdes abefest i Tusindårss­koven.
FOTO: PER LANGE Sommertid Stemningen er mildest talt løssluppen, når der afholdes abefest i Tusindårss­koven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark