Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag kan du møde et nyt menneske fra en anden kultur end din egen eller blive så grebet af at udvide dit netvaerk, at det fører til nye, spaendende indsigter. Du vil have nemt ved at tage kontakt med andre og blive inviteret indenfor i nye cirkler. Måske i forbindels­e med en middag...

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du er inde i en mere kreativ og emotionel periode i dit liv. Du har et større behov for omsorg og gode seriøse samtaler med dem du elsker end ellers. Du kan have en tendens til at ville please dem, du elsker for at få kaerlighed, men husk at tilgodese dine egne behov også...

LØVEN 23/7-23/8

Du er super charmerend­e og har nemt ved at snakke eller haenge ud med andre i dag. Det er først og fremmest er vigtigt for dig at vaere social og føle dig naeret af dette. Det kan både vaere naboer, søskende eller folk i dit lokalområd­e, der byder på hyggelige stunder.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er modigere, end du plejer og kan finde på at gøre ting, du ellers ville vige tilbage for. Flirt vil appellere til dig og du kan nemt gøre indtryk på nogen med dine sexede ord og dit kropssprog. Du kan også finde på at kaste dig ud i at støtte en god sag eller tage en dyb samtale med en, du lige har mødt.

SKYTTEN 23/11-21/12

Hvis du er i et forhold, kan der opstå lidt dybe samtaler mellem dig og din partner pga. uventede diskussion­er. Det er ikke en indikator på alvorlige problemer i dit forhold. Det er mere sandsynlig­t, at spaendinge­r, som har ligget og simret under overfladen, komme op i lyset. I løser det ved at lytte til hinanden...

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan møde en helt usaedvanli­ge person blandt dine medstudere­nde, som gør dybt indtryk på dig. Det kan føles som om, I allerede kender hinanden godt, uden I kan forklare hvorfor. I vil begge vaere nysgerrige og åbne overfor at undersøge relationen. Spaendende..

TYREN 21/4-21/5

Dine følelsesma­essige behov kan gå i retning af skønhedsop­levelser i naturen eller kunstneris­k stimulerin­g. Det er jo søndag, så alt, hvad der kraever god tid, ro og fred vil appellere til dig. Du vil også nyde at skabe noget kreativt selv ved at tegne, male eller skrive...

KREBSEN 22/6-22/7

Du har et større behov for omsorg og kaerlighed, uanset konsekvens­erne. Hvis du dater, er der en tendens til at saenke dine standarder eller vaere for ukritisk bare for at vaere sammen med nogen og ikke vaere alene. Det kan skyldes, at kontakt er vigtigere for dig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine børn kan vise tegn på, at de har brug for ekstra omsorg i dag. Du har også selv behov for naering, så hvis du og din partner kan lave nogle hyggelige ting med ungerne, der saetter skub i faellesska­bsfølelse og forbundeth­ed, vinder I allesammen og får en god dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er mere ekspandere­nde, end du plejer og kan finde på at gøre ting, du ellers ville tøve med, når det gaelder dine daglige rutiner. Du kan nemt gøre indtryk på nogen med dine ord og dit kropssprog og på den måde gøre kedelige opgaver mere udholdelig­e. Humor er vigtig.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag kan du få løftet sløret for gamle knaster i dine naermeste relationer. Måske har din partner vaeret mistaenkso­m eller jaloux, måske har din chef hundset lidt rigeligt rundt med dig, så du føler, det naermest bliver en magtkamp at opretholde din vaerdighed. Du kommer under overfladen og får løst tingene.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan blive fuldstaend­ig opslugt af et projekt, der interesser­er dig eller er karriemaes­sigt stimuleren­de for dig og glemme tiden. Drømme, visioner eller indsigter kan have en dyb påvirkning på dit humør, og du kan have behov for at vende oplevelser med en, du stoler på.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark