Ekstra Bladet

MANDEN VIL KUN MED LYSET SLUKKET

-

Hej Stina Maria

Jeg er en kvinde i midten af 40’erne, der lever et ganske almindelig­t liv med en jaevnaldre­nde mand. Vi er glade for hinanden i hverdagen og også i sovevaerel­set. Men når vi skal vaere sammen, vil han for alt i verden have lyset slukket, uden jeg kan få forklaret hvorfor. Hvad er det, der blokerer ham? Jeg vil godt have, at vi kan se hinanden under akten?

Hej fra Lisa

Kaere Lisa

Der kan vaere mange grunde til, at din partner ønsker slukket lys under sex. Det kan vaere, fordi han baerer en eller anden skam omkring sex. Han kan blive visuelt forstyrret og enten komme for hurtigt, eller han kan have svaert ved at fokusere på dét, han maerker. Han kan have det svaert med sin krop og derfor ikke ønske at komme i ’spotlighte­t’. Han kan synes, det er fraekt at skulle føle sig frem på dig i mørket.

Du er nok nødt til at tale med ham, hvis du ønsker svar. Men du skal gøre op med dig selv, om svaret gør en forskel for dig. Hvis noget virker, kan det vaere en dårlig idé at begynde at reparere på det – man risikerer at ødelaegge noget.

God lyst – Stina Maria

 ?? FOTO: OLE BUNTZEN ??
FOTO: OLE BUNTZEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark