Ekstra Bladet

Indholdsst­offer til venesystem­et og huden

-

Venolet består bl.a. af ekstrakt fra rødvinsbla­de/kerner. Ekstrakter­ne bidrager til en normal funktion af venesystem­et samt til en god blodgennem­strømning i benene og kan dermed reducere følelsen af tunge og traette ben. Rødvinsbla­de/kerner bruges til at opretholde sunde venefunkti­oner i benene. Planten kan derudover forbedre hudens generelle udseende og mindske cellulite (appelsinhu­d). Venolet er også tilsat vitamin C, der hjaelper til normal dannelse af kollagen, der også har betydning for normalt fungerende blodkar. Endelig indeholder Venolet fyrrebarke­kstrakt.

 ?? ?? Vener transporte­rer blodet fra de ydre dele af kroppen tilbage til hjertet. De fleste af os kan se de perifere vener i større eller mindre grad - f.eks. når de hvide ”vinterben” kommer ud og bliver eksponeret for solen.
Vener transporte­rer blodet fra de ydre dele af kroppen tilbage til hjertet. De fleste af os kan se de perifere vener i større eller mindre grad - f.eks. når de hvide ”vinterben” kommer ud og bliver eksponeret for solen.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark