Ekstra Bladet

TRE HURTIGE

-

?

Lars Løkke optraeder, som om han bliver landets vigtigste politiker efter det kommende valg. □r der nogen grund til det?

Sverre Nielsen København S ! Overhovede­t ikke. Formentlig får han lige slaebt sig selv og et par andre i Folketinge­t, så de har fast løn i fire år, men jeg kan ikke forestille mig en situation, hvor andre partier vil lade Løkke få afgørende indflydels­e på ret meget. Slet ikke Mette Frederikse­n.

?

Jeg synes ikke, man hører meget om Stalins og Sovjets hårde fremfaerd mod bønderne i Ukraine. ❘kke så saert, at nutidens ukrainere naerer et latent had til Rusland. Flemming Vasegaard, Laesø ! Først myrder russerne et milliontal i Ukraine under tvangs-kollektivi­seringen. Derefter lod de på få år fem millioner dø af sult. Så du har ret: Historien traekker lange spor.

?

Statsminis­teren beordrede minkene aflivet, og skal vi ikke snart have en afklaring?Socialdemo­kratiet er også smitsomt. Må man ikke nedlaegge det?

Kai Erik Laursen Middelfart !

Jo. 30. juni kommer dommerrapp­orten, og så kan du se, om du har ret. Ved ikke, hvad det har med S at gøre. Venstre blev jo heller ikke nedlagt, fordi Løkke brugte 152.000 kroner af partiets penge til eget tøjindkøb.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark