Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at to draebte, 20 sårede og deres pårørende nu betaler prisen for de norske politikere­s prioriteri­ng. Zaniar Matapour kom til Norge fra Iran med sin familie i starten af 90’erne. Allerede som teenager fik han sin første dom for grov gadevold og blev siden seriekrimi­nel. I weekenden stod han angiveligt bag et angreb ved to homobarer i Oslo. Zaniar Matapour blev aldrig udvist, men fik i stedet tildelt norsk statsborge­rskab.

Michael Thestrup Brønshøj

at man i sit stille sind kan taenkte, at ’musene’ nu forlader den synkende skude – og at Poul Nyrup Rasmussen (S) måske havde ret i sin tid i sin bedømmelse af Dansk Folkeparti.

Kim Mertz

Herlev

at jeg taenker på, om den seneste minkudsend­else på TV 2 ikke er blevet kommentere­t af andre medier, fordi den kunne gavne Mette Frederikse­ns sag. Naesten alle medier har jo et horn i siden på statsminis­teren. Det, minkavlern­e gjorde, var jo det rene snyd og svindel. Efter min mening skulle de ikke have en eneste krone i erstatning – de har jo også kørt med underskud i flere år. Lad os da spare de 20 milliarder kroner.

Jens Buss Frederikss­und

at det fandeme er uhyggeligt, du! Sagen om de aflivede mink er og vil altid vaere en skamplet på vores demokrati. Jeg håber, at Minkkommis­sionen vil faelde den rette dom. Michael Nielsen Strandgård­en 5 Ishøj

at statsminis­ter Mette Frederikse­n (S) er en hykler. Hun kalder det en fundamenta­l rettighed at kunne bestemme over egen krop, når det gaelder kvinders ret til at få provokeret abort. Handler det derimod om retten til at takke paent nej tak til nødgodkend­te vacciner, får piben en ganske anden lyd. Så skal folk presses, trues og tvinges til at vise ’samfundssi­nd’.

Lone Nørgaard Frederiksb­erg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark