Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er både impulsiv og god til at handle på dine instinkter i dag, så gå efter de gode kontakter i dit netvaerk, som kan hjaelpe dig med at komme i mål. Du er desuden gode venner med alt, hvad der hedder struktur og systematik, så du kan skabe gode resultater ret hurtigt.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Det er et godt tidspunkt for skriverier, fx e-mails, hvor du deler dine tanker og følelser om halvåret, der gik. Det samme gaelder personlig kommunikat­ion - du vil hygge dig med at udveksle med andre fx via samtaler om relationer. Så har du noget på hjerte, er det god timing ...

LØVEN 23/7-23/8

Din følende, intuitive side er i balance med dine rationelle tankeproce­sser, og det giver dig praecis opfattelse­sevne. Du har derfor nemt ved at laese andre og kan hurtigt vurdere enhver situation. Det gør dig socialt meget smidigt og vil gøre din dag sjov, hyggelig og åben.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er optaget af at naere dine relationer og isaer de allernaere­ste. Det kan få dig til at tage nogle dybe, personlige samtaler med din partner/en god ven for at afklare vanskelige situatione­r mellem jer. Er du single, tiltraekke­r din selvtillid og charme spaendende mennesker.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er optaget af at naere dine relationer og isaer de allernaere­ste. Det kan få dig til at tage nogle dybe, personlige samtaler med din partner/en god ven for at afklare vanskelige situatione­r mellem jer. Er du single, tiltraekke­r din selvtillid og charme spaendende mennesker.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan vaere traet af dine daglige rutiner og gå og taenke over, om dit liv ikke kunne få et løft ved hjaelp af et spaendende kursus eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsst­iller dit videbegaer indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon.

TYREN 21/4-21/5

Hvis du føler for at kaempe de sårbares sag i dag, vil du have gode chancer for at forsvare dem og masser af energi til det. Du kan finde på at gøre det helt spontant eller kan opleve, du får ekstra kraefter i en bestemt situation. Du mestrer også kunsten at indgå kompromomi­s.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil føle dig tilskyndet til at stå op for dine vaerdier og kaempe for dem i dagens løb - fx i samtaler med andre. Det kan haenge sammen med, at du er i gang med at forsvare dem, som ikke er så ressources­taerke og støder på verbale angreb fra mindre empatisk anlagte.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det er muligt du kan blive udsat for agression fra andres side eller at din egen impulsivit­et påvirker relationen til familie og naere venner. Hvis du føler andre svigter dig, kan det vaere tegn på, at du ikke udtrykker dine følelsesma­essige behov klart eller staerkt nok. Om igen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan med god samvittigh­ed saette de daglige rutiner på standby ved hjaelp af en aften på sofaen, hvor du bare ser Netflix eller en anden streamingt­jeneste. Du kan have brug for det, fordi du føler dig lidt mere indadvendt end ellers og gerne vil have dit gode humør tilbage.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan vaere heldig at få fingrene i offentlige støttemidl­er til en god sag eller blive hjulpet fremad med vigtige projekter på anden vis. Du går til dine projekter med struktur og systematik og der hvor du evt. føler, du kommer til kort, kan du også vaere heldig at få hjaelp.

FISKENE 20/2-20/3

Hvis der opstår forhindrin­ger eller bump på vejen ift. dine karrierrep­laner eller større ambitioner, så lad dig ikke slå ud eller give op på noget, hold øjnene på målet og grav lidt i, hvad der skal til, for at du kommer op på hesten igen. Du er godt skåret for tungebånde­t og din kampånd fejler heller ikke noget.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark