Ekstra Bladet

Nicolas Latifi Williams

-

Canadieren­s dage som Formel 1-kører er ved at vaere talte. Der skal ske noget helt ekstraordi­naert, hvis det ikke er farvel efter tre saesoner hos bundproppe­n. Han blev knust af George Russell i de to første år, mens Alexander Albon understreg­er i den indevaeren­de, at canadieren­s niveau ikke er til F1.

Kontrakten blev indgået, da Williams-familien fortsat kontroller­ede teamet og havde hårdt brug for penge. Farmand Michael Latifi er selvskabt milliardae­r takket vaere startkapit­al fra hustruens familie, som er endnu rigere; så der var ingen problemer med at sponsorere sønnens hobby.

Kontrakten lød på tre år og kunne ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r ikke brydes. Da Kevin Magnussen i slutningen af 2020 kort havde kontakt med Willimans, var det således George Russels saede, som kunne købes og IKKE Nicholas Latifis.

Men efter Dorilton Capital købte teamet, er betalingsk­ørere ikke laengere en nødvendigh­ed. Williams har brug for endnu en kører af Alexander Albons kaliber for at drive det fremad.

I kulissen står sidste års Formel 2vinder, australske Oscar Piastri, klar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark