Ekstra Bladet

Fucking fedt!

-

Efter offensiv kørsel på de sidste 30 kilometer af dagens rute kunne Cecilie Uttrup Ludwig køre alene over målstregen ved DM i linjeløb.

Det er den 26-årige FDJrytters første DM i dén disciplin, og det var en tydeligt rørt Cecilie Uttrup Ludwig, der udtalte sig efter løbet.

– Jeg har prøvet i så mange år at få den trøje. Jeg er så glad, sagde hun og tørrede øjnene med rystende haender.

– Jeg kan ikke rigtigt forstå det. Det er fedt endelig at kunne køre i verdens fedeste og smukkeste trøje. Nu glaeder jeg mig til at se min far og René. De kommer dér. Jeg går lige over og siger hej.

I tårer omfavnede Cecilie

Uttrup Ludwig dernaest familie og bekendte, inden hun vendte tilbage til mikrofonen. Og så gav hun den ellers gas foran det fremmødte publikum i Aalborg.

– Fuck et fedt løb, mand! Det må have vaeret fedt at se på, mand! – Det bliver så fucking fedt at køre i den trøje! Og jeg må ikke bande, men det må jeg godt nu, ik’? Men for fanden, det er fedt!

I torsdags forsvarede Emma Norsgaard sin DMtitel i enkeltstar­t, og hun var også en af de helt store favoritter til dagens linjeløb.

Norsgaard skuffet

Det blev dog kun til en sølvmedalj­e for Movistar-rytteren, praecist ligesom sidste år.

– Jeg kommer ikke for at blive nummer to igen, sagde hun efter løbet.

– Men jeg gjorde, hvad jeg kunne. Cecilie kørte rigtig godt. Det var en god rute til hende, og på bakkerne er hun bare staerkest. Tillykke til Cecilie.

Men trods den skuffende sølvmedalj­e føler Norsgaard sig klar til Tour de France Femmes, der køres fra 24. juli.

– Jeg synes, jeg kørte godt derude og tog ansvar. Så alt i alt er jeg godt tilfreds. jj

Jeg har prøvet i så mange år at få den trøje. Jeg er så glad

 ?? ARKIVFOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? – Det er fedt endelig at kunne køre i verdens fedeste og smukkeste trøje, fortalte en glad vinder, Cecilie Uttrup Ludwig.
ARKIVFOTO: TARIQ MIKKEL KHAN – Det er fedt endelig at kunne køre i verdens fedeste og smukkeste trøje, fortalte en glad vinder, Cecilie Uttrup Ludwig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark