Ekstra Bladet

Vidne turde ikke sige noget

-

At den tidligere kokkeelev ikke blev bakket op af sine davaerende kollegaer, bekraeftes af tre af dem, som Ekstra Bladet har talt med.

Én af dem er den davaerende køkkenchef.

Hun har af hensyn til sit nuvaerende virke i restaurati­onsbranche­n på Mors ikke ønsket at stå frem med navn, men Ekstra Bladet er fuldt ud bekendt med hendes identitet.

Hun fortaeller således uopfordret til Ekstra Bladet, at hun dengang selv så den i sagen beskrevne episode, hvor Jens-Peter Skov befamlede kokkeeleve­n på inderlåret, mens han stod på en trappestig­e og tørrede hylder af. Hun beskriver også, at Jens-Peter Skov dengang ofte udviste kraenkende adfaerd 'og pillede ved drengene, lige så snart han kunne komme til det'.

– Men da sagen så kom, samlede han (Jens-Peter Skov, red.) kroens ledere og gav os besked på, at 'vi ikke havde set noget', siger hun og tilføjer, at hun opfattede det som en trussel.

Min evigt dårlige samvittigh­ed

En anden mellemlede­r fra dengang bekraefter, at et sådan møde fandt sted. JensPeter Skov har ikke selv ønsket at lade sig interviewe om denne del af sagen, men skriver i en sms til Ekstra Bladet, at han ikke kan huske det og derfor ikke kan 'genkende det billede'.

Hun betegner med baevende stemme selv sagen som sin 'evigt dårlige samvittigh­ed'.

– Vi er mange tidligere medarbejde­re, der har talt om det 1000 gange siden. Taenk, at man som voksent menneske ikke kunne bakke op om sådan en ung dreng, der havde vaeret udsat for de ting. Men jeg turde simpelthen ikke, for jeg var selv alene med en lille søn, og jeg var nødt til at have et arbejde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark