Ekstra Bladet

Censur: Vågn op og sig fra

-

Som modsvar til den politiske propaganda og det ’korrekte’ sprogbrug, der har sneget sig ind alle steder, har vi brug for bidske medie-vagthunde som Ekstra Bladet.

Folkets røst skal give genlyd på debatsider­ne.

Tag din grundlovss­ikrede ytringsfri­hed, og lad os dyrke debatkultu­ren, så ikke kulturradi­kale såkaldte eksperter fra ekkokammer­et gradvist overtager og aendrer historien om, hvad der er rigtigt og forkert, sandt og falsk.

MeToo og kønsidenti­tets-bevaegelse­n har tilranet sig al for meget magt. Selv Det Etiske Råd og Dansk Sprognaevn er begyndt at censurere skønlitter­aturen, og kulturperl­er som Biblen og Højskolesa­ngbogen er ikke gået ram forbi.

En kulturskan­dale, der må stoppe nu.

Taenk på, hvordan Astrid Lindgreens vaerker og ’De Små Synger’ er blevet aendret af lingvist-eksperter, der lefler for tidsånden.

Gisp, hvis man skulle møde sprogbrug, der blev brugt før i tiden!

Alle kvikke klummeskri­benter og menigmaend med meninger skal vågne op. Boykot de fladpanded­e systemers forsøg på ikke at støde nogen. Spis en eskimois og en kagemand med god samvittigh­ed, mens du skriver din mening.

Vi har hverken brug for mundbind eller mundkurv i dagens debat-Danmark. Else Skovløber

Skibby

Vi har hverken brug for mundbind eller mundkurv i dagens debat-Danmark

 ?? FOTO: KRISTIAN DJURHUUS ?? Else Skovløber begraeder den censur, der efterhånde­n sniger sig ind overalt – selv ’De Små Synger’ må stå for skud.
FOTO: KRISTIAN DJURHUUS Else Skovløber begraeder den censur, der efterhånde­n sniger sig ind overalt – selv ’De Små Synger’ må stå for skud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark