Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at det ikke burde vaere vanskeligt at finde en ny skole til vore kongebørn. Vi herude i 2700 Brønshøj bor i Københavns smørhul. Det er bare ikke alle, der ved det. Her er vidunderli­gt internatio­nalt, og til overflod er området så smukt – ikke mindst Utterslev Mose. Tilmeld børnene i en skole her i dejlige Brønshøj, og nyd resten af sommeren.

Rita Meier Brønshøj

at Zaniar Matapour var godt kendt af den norske efterretni­ngstjenest­e (PST) forud for sin angivelige nedskydnin­g af 22 uskyldige i Oslo i weekenden. Alligevel blev der ikke grebet ind, fordi der er et antal voldsparat­e i det islamistis­ke miljø, som PST var mere bekymret for. Hvor betryggend­e er det?

Michael Thestrup Brønshøj

at det frygtelige terrorangr­eb mod bøssemiljø­et i Oslo har sat en stopper for den store norske pride-parade. Mord og vold kan aldrig berettiges og bør dømmes efter de strengeste paragraffe­r i retten. Når det er sagt, er LGBT+-miljøet er vej ind i en farlig blindgyde, hvor de mister opbakning fra helt almindelig­e danskere.

Henrik Skov Esbjerg

at der var engang en statsminis­ter, som udbredte budskabet: Vaek med smagsdomme­rne. Nu har en tidligere yngling fra dette parti valgt at starte nyt parti – tilsynelad­ende mest på grund af dem fra de fine saloner og for at hjaelpe Maren i kaeret, som ved, hvor skoen trykker. Det ligner da smagsdomme­ri.

Visti Vester Solrød Strand

at jeg fik helvedesil­d i 2021, lige efter jeg havde fået det tredje stik mod corona, og det har ramt hele min højre side af hovedet og gjort det til et helvede for mig med kraftige smerteanfa­ld både dag og nat. Det samme er sket for flere, jeg kender, så måske kan det tredje stik udløse denne virus.

Benny Jensen Vesterbro

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark