Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det kan vaere, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine relationer og gruppetilh­ørsforhold i dag. Du vil have fri adgang til din intution, ligesom din indre vejledning vil vaere et staerkt vaerktøj i processen. Du føler, det er på tide at skabe seriøse forandring­er i dit liv.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil sikkert blive opsøgt af kolleger, veninder eller familiemed­lemmer, der har brug for at lette deres hjerte hos dig. Det sker fordi, både din fornuft og dine talegaver er ekstra staerke i dag, og du har en evne til at møde andre med stor rummelighe­d og øse af egne erfaringer.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan få lyst til at sidde og bladre i gamle fotoalbum eller tale med en barndomsve­n i dagens løb.Du føler dig nostalgisk og i en saerlig stemning, hvor du er ekstra god til at lytte til og støtte andre, der har behov for at lette deres hjerte. Du har dyb indlevelse og kan heale andre bare ved dit naervaer .

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har en passionere­t entusiasme for både arbejde og leg, som gør det nemt for dig at tage styringen på projekter, du braender for. Du er populaer og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med og går heller ikke af vejen for en konkurrenc­e.

SKYTTEN 23/11-21/12

Det kan vaere du dykker ned i nogle svaere følelser i enrum og finder skjulte skatte på havbunden. Meditation eller kontemplat­ion kan vaere en måde at nå ind i en større kontakt med dig selv på, men motion, sang ellerforsk­ellige, kreative sysler kan også åbne døre til dine indre verdener og give healing.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Efter en hektisk periode med eksaminer, prøver og skole/studieafsl­utning kan det føles godt at tage en time out og i stedet smaekke benene op. Du har brug for at glemme alt om indlaering eller udvidelse af din horisont og ønsker bare at vaere til fra øjeblik til øjeblik. Nyd det.

TYREN 21/4-21/5

Du vil have behov for at traekke dig lidt tilbage og reflektere over dine relationer i denne ferie/førferieti­d. Hvordan kan du få den frihed og uafhaengig­hed i din ferie, du har brug for, når alting er blevet så dyrt. Det bliver bestemt lidt af en ny balancegan­g...

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan blive inspireret til at samle antikvitet­er eller gå på loppemarke­d og saelge ud af dine gamle ting. Måske saetter du ovenikøbet nogle af dem i stand selv, fordi du hygger dig med den slags. Du kanogså finde på at besøge et museum og se en spaendende udstilling.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan stole på staerke instinkter og sund fornuft, når du skal traeffe vigtige beslutning­er om hjem, familie og relationer/parforhold. Du kan også søge råd fra en aeldre eller vis kvinde. Dine minder og drømme vil også hjaelpe dig med at stole på dine følelser i enhver sag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan skabe større trivsel på dit arbejde ved at vise medfølelse overfor en kollegas behov. Det kan åbne for en af de gode samtaler, hvor jeres sande følelser om nogle svaere eller skjulte ting kommer frem. Det lønner sig langsigtet og giver også dig større motivation.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Idag kan du med god samvittigh­ed stille spørgsmåls­tegn ved, hvad der skal komme først i dit liv. Dine egne behov eller de andres. Hvem er den største autoritet i dit liv? Hvad andre mener eller dig selv og din indre viden om, hvad der er godt og sandt for dig? Er du din egen chef?

FISKENE 20/2-20/3

Du vil vaere målrettet, fokuseret og ambitiøs i dag ift. at få komme i mål med forskellig­e projekter arbejdsmae­ssigt. Men du kan også vaere den, der tager en seriøs samtale med en kollega eller kunde om nogle udfordring­er og får landet det på en god måde.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark