Ekstra Bladet

AFGØRELSEN­S TIME

BEJLERNE VENTER: Brentford, Tottenham eller Manchester United – Christian Eriksen ventes i løbet af meget kort tid at afgøre sin fodboldmae­ssige fremtid

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Når de første Brentfords­pillere i dag møder ind efter en måneds sommerferi­e, er Christian Eriksen ikke en af dem, der er at finde på traeningsb­anen i London-klubben.

Den danske landsholds­kreatør er godt nok på en udgående kontrakt 30. juni i Brentford, og der er stadig et håb om, at han kan fortsaette i klubben den kommende saeson.

Det er således forventnin­gen, at Brentford i løbet af den kommende uge får en endelig afklaring på, om Christian Eriksen fortsaette­r i klubben eller søger nye graesgange.

Thomas Frank har i hele forløbet vaeret optimistis­k i forhold til at få en aftale i stand med den 30-årige dansker.

Spiser middag

På rygteplan forlyder det, at Thomas Frank og Christian Eriksen var ude at spise en middag, kort efter Eriksen fik sommerferi­e oven på saesonens sidste kamp 13. juni.

For Thomas Frank er det vigtigt med snarlig klarhed for, hvor klubben står i forhold til Eriksen, der både kan blive klubbens vigtigste og dyreste spiller, hvis han laver en aftale.

Brentford-traeneren har tidligere over for Ekstra Bladet afsløret, at det ikke bliver lønnen, som får den afgørende indflydels­e for Eriksens valg.

Jeg kan tage helt fejl, men jeg tror muligvis, at Eriksen ender i Manchester United

Thomas Frank skal formentlig på transferma­rkedet, hvis Eriksen ender med at droppe Brentford på målstregen.

Der vil således vaere en afklaring for Brentford, før klubben spiller den første traeningsk­amp 9. juli mod Boreham Wood fra den femtebedst­e engelske fodboldrae­kke.

Siden venter en traeningsl­ejr i det sydvestlig­e Tyskland i perioden 12.-19. juli, hvor Franks tropper skal spille to kampe.

Seriøse bejlere

Tottenham og Manchester United har vaeret de to andre seriøse bejlere, som har vaeret naevnt i forbindels­e med den transferfr­ie dansker.

Eriksens tidligere klub har forstaerke­t sig på flere fronter med tilgangen af Yves Bissouma fra Brighton og Ivan Perisic fra Inter

Men Eriksen-forbindels­en til Tottenham har også vaeret overrasken­de stille de seneste tre uger.

Den velansete Athleticjo­urnalist David Ornstein var i sidste uge ude med en klar melding om, at han tror, Christian Eriksen havner i Manchester United.

– Jeg kan tage helt fejl, men jeg tror muligvis, at Eriksen ender i Manchester United, sagde han.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kom-* mentar fra Christian Eriksens agent, Martin Schoots.

 ?? FOTO: DAVID KLEIN/RITZAU SCANPIX ?? Kaster han trøjen?
Christian Eriksen står over for et svaert valg. Brentford skal snart have besked.
FOTO: DAVID KLEIN/RITZAU SCANPIX Kaster han trøjen? Christian Eriksen står over for et svaert valg. Brentford skal snart have besked.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark