Ekstra Bladet

Oplagt til luksus

-

Mange Rolls- Royce- modeller lever afdæmpede tilværelse­r, hvor de eksempelvi­s bruges til at køre rigmænd fra privatflye­t få kilometer frem til deres endelige destinatio­n, og netop derfor giver en elbil til den kundegrupp­e særdeles god mening.

Tidligere er Rolls- Royce gået til næsten ekstreme længder for at gøre deres biler mere og mere stille, så bagsædepas­sagererne er så afskærmet fra den omkringlig­gende verden som muligt. Og ingen drivlinje er mere stille og diskret end en elektrisk. Her er ingen motorlyd eller -vibratione­r, som skal dæmpes, og derfor kan man godt forestille sig, at Spectre bliver en endnu mere lydløs bil end fossile forgængere.

Samtidig kører Rolls- Royce- biler ofte korte afstande, når eksempelvi­s popstjerne­n skal køres fra privatflye­t i lufthavnen og frem til koncertste­det og retur. De mange korte ture taler godt ind i, hvad elbilernes styrke er.

Og nå ja, så skader det nok heller ikke verdens Cristiano Ronaldo’er og Simon Cowell’er, at de fremover kan køre i en prestigebi­l med en grønnere profil, uden at de går på kompromis med hverken kræfter, komfort eller luksus.

 ?? ?? Spectre er en luksus- coupé og arvtager til Phantom Coupé.
Spectre er en luksus- coupé og arvtager til Phantom Coupé.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark