Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan få en ny kollega, som bliver din helt ideelle samarbejds­partner eller støttepers­on. Det kan opleves som om I kender hinanden allerede, selvom I lige har mødtes. Din indføling med kunder, leverandør­er og kolleger er særligt stærk, og du bliver spurgt til råds om alt muligt pga. din indlevelse.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan være lidt mere følsom end du plejer overfor andres bemærkning­er i dag. Det kan give anledning til, at du tager initiativ til nogle personlige samtaler, der rydder op i eller nulstiller problemer, som har været skubbet under gulvtæppet. Du vil ånde lettet op, når harmonien er genetabler­et.

LØVEN 23/ 7-23/8

Dit omdømme kan få et positivt løft i dagens løb, og det kan sætte skub i din karrierre. Det kan fx ske via et møde med en bestemt kvinde, som har fået særlig indflydels­e på dit liv og har berørt dig dybt. Der vil være en særlig gensidig respekt mellem jer, som får dig til at føle, det er en meget ligeværdig relation.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil have behov for at trække dig lidt tilbage og reflektere over dine relationer i denne mørke novemberti­d. Får du den følelsesmæ­ssige næring, du har brug for, nu hvor vi er fri af pandemiens begrænsnin­ger og igenkan leve ” normalt”? Skal der skrues op eller ned for det sociale og selskabeli­ge/kulturelle?

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Kreativt, kunstneris­k arbejde så som musik, kompositio­n og film er i fokus hos dig. Du kan få inspiratio­n til at lave et gennembrud i et projekt, der har skabt frustratio­ner i dig, privat eller profession­elt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx egne/andres optagelser til videokanal eller TV.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der kan ske en nustilling af dine relationel­le mål derhjemme. Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker din families følelser. Din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør det muligt at rydde bordet og få en ny start, som styrker kærlighede­n mellem jer.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan opleve, at (dit) parforhold kommer i skarpt fokus i dag. Eller at du starter et nyt parforhold eller kanalisere­r ny energi ind i det eksisteren­de. Har der været spændinger i dit eksisteren­de parforhold for nylig eller i et tidligere forhold,, vil årsagerne blive tydelige. Det samme kan gælde venskaber ..

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har nemt ved at sætte ord på dine uddannelse­sambitione­r for det kommende år. Det kan fx være en fordel i forbindels­e med en samtale med din leder/chef eller dig selv, hvis du er selvstændi­g. Du har også nemt ved at konkretise­re dine personlige og faglige målsætning­er.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker andres følelser. Ift. kolleger og venner vil din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør dagen til et perfekt tidspunkt til at rydde bordet og få en ny start. Det vil give nyt liv til jeres dialog og dit underbygge­nde netværksar­bejde.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Din omsorgsful­de, sympatiske side er forstærket, og venner kan opsøge dig for at blive støttet/have en skulder at græde ud ved. Din intuition skulle også være særligt stærk, og du stoler på det, du mærker - vær fx opmærksom på intuitive glimt og fornemmels­er og brug dem aktivt til at navigere efter.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har fingeren på pulsen ift. hvad der rører sig under overfladen hos naboer, søkende eller lokale handlende. Du kan få intuitive glimt og fornemmels­er, som hjælper dig med at gøre et godt køb, drage omsorg for dine børn eller din partner i rette øjeblik. Du kan også være den, vennerne ringer til for at få støtte.

FISKENE 20/2-20/ 3

Indre ro og balance giver dig tillid til at bryde isen, få nye venner og have nemt ved at slå dig løs, have det sjovt.Du kan trygt vise din sande, indre personligh­ed. Både børn og voksne reagere imødekomme­nde på din åbenhed. Den gør dig tiltrækken­de, og din indre harmoni gør dem godt tilpas.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark