Ekstra Bladet

KARAKTERER

-

6 GENIALT

5 SUPER

4 GOD

3 PENGENE VÆRD

2 LIGE BESTÅET

1 RINGE 0 SKIFT SPORT

Joachim Andersen 3

Joachim Andersen leverer en jævn præstation sammen med de andre i forsvaret, og selvom der var enkelte fejl, så synes jeg, at han gør det, han skal, uden at han imponerer på nogen måde.

Han har vist storform i Premier League, så det må han også gerne finde frem i Qatar.

Andreas Skov Olsen 2

Skov Olsen er ham, der skal lykkes med sine udfordring­er, og det formår han bare ikke.

Jeg kan godt lide, at han bliver ved og ikke giver op.

Han arbejder også fint, men han kommer jo ikke forbi nogen en eneste gang. Ham vil jeg se mere fra.

Kasper Schmeichel 4

Han er min MVP. Han redder os fra at være bagud med en fantastisk redning – og det er den. Vi snakker tit om heldige redninger, men det der var ikke én af dem.

Kasper har også nogle geniale udspark op igennem midten, der sætter nogle gode kontraangr­eb i gang. Danmarks bedste.

Joakim Mæhle 3

Mæhle er en så vigtig brik på det her hold, og det blev bedre efter pausen, hvor han sammen med Damsgaard kommer igennem et par gange og bliver mere fri, efter □riksen kom ind centralt.

Men slutresult­atet, som han så ofte har haft med mål og assist, manglede.

Kasper Dolberg 3

Dolberg har svære arbejdsbet­ingelser, og han prøver at jage nogle bolde for at holde sig til ilden.

Det bliver lidt ligegyldig­t, men han kæmper fint, og jeg synes ikke, han kan klandres for ikke at komme frem til chancerne – for vi skaber dem ikke og slet ikke i hans område.

Rasmus Nissen Kristensen

2

Han kommer ikke rigtig frem til det store i højresiden sammen med Skov Olsen.

De bliver ikke farlige. Det er ikke, fordi han flopper, men Nissen gør bare ikke noget offensivt, der er godt nok, og som vi forventer af ham og har set fra ham. Han prøver, men lykkedes ikke.

Thomas Delaney 3

(UD 45). Det er ærgerligt, at han må gå ud med en skade. Han er en vigtig spiller for os, men jeg føler ikke, at vi får brugt hans spidskompe­tence med at spille boks- til- boks, hvor han er enorm farlig i modstander­ens felt.

Det får han ikke lov til i dag, fordi vi ikke kan sætte et angreb sammen.

Mikkel Damsgaard 3

(❘ND 45). Jeg kan godt lide Damsgaard, og han laver et udmærket indhop. Han prøver at sætte lidt ting i gang og laver nogle driblinger med noget tempo i. Han prøver at løbe fremad med bolden for at skabe noget. Men selvom han med Mæhle har et par gode aktioner, så bliver det lidt fladt alligevel.

Vi havde en plan til sidst med to angribere, men det gik ikke helt op med de udskiftnin­ger, jeg allerede havde lavet, og jeg synes egentlig, at trykket var der til sidst

Simon Kjær 3

( UD 65). De to andre er måske lidt sikrere i opspillet, men Simon har to- tre rigtig, vigtige aktioner, hvor han positioner­er sig helt rigtigt.

Han træder op og trækker offsiden, der ellers have givet mål, og bryder også et par vigtige bolde.

Det var en o. k. præstation.

Pierre- Emile Højbjerg 3

Jeg er ked af, at vi ikke ser ham tage hånd om midtbanen.

Vi taber simpelthen duellen om midtbanen i især første halvleg, og der savner jeg, at han tager noget mere ansvar, som han ellers normalt er så god til.

Jesper Lindstrøm 3

( ❘ND 65). Jeg havde gerne set Lindstrøm inde fra start, og han har også et rigtig fint skud, efter han kommer ind. Med lidt held var den måske endt i kassen eller havde givet en bedre retur.

Men derudover får han ikke rigtig sat sit aftryk i de minutter, han får på banen.

Andreas Cornelius 3

( ❘ND 65). Fuck, hvor ville jeg gerne have haft, at han havde scoret! Det er virkelig en stor chance, og det ligner, at han bare kan sparke den ind i stedet for at heade til den.

Den svier, for scorer han på den, så står vi jo med en helt anden følelse efter kampen.

Andreas Christense­n 3

Det var hverken godt eller skidt fra ’AC’.

Der var et rigtig godt returløb i første halvleg, hvor en tuneser ellers så ud til at være fri mod mål, ligesom han bare viser, at han er rigtig god på bolden og i opspillet.

Men så var det heller ikke bedre.

Christian Eriksen 3

Jeg har spillet med

Christian selv og oplevet ham mange gange, og han er bedst, når han spiller centralt.

Det gør han ikke i første halvleg, og så kommer hans teknik og gode aflevering­er slet ikke til sin ret, fordi han for nemt bliver skærmet af ude på kanten. Har et enkelt godt skud på mål.

Mathias Jensen 3

( ❘ND 65). Han kommer ind for at forsøge at få noget stabilitet på bolden, men ligesom resten af holdet så bliver det bare aldrig rigtig godt, og han får heller ikke sat sit aftryk i et opgør, hvor vi så få gange lykkedes med at sætte noget godt sammen.

Kasper Hjulmand 3

Hans holds indsats er skuffende, men jeg kan egentlig godt lide det, han gør igennem kampen. Han reagerer og tager sagen i egen hånd med flere indskiftni­nger, hvor han prøver at ændre kampbilled­et. Det lykkedes ikke, og han er helt sikkert ikke tilfreds med 0- 0, men han skal have ros for at prøve.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark