Ekstra Bladet

Zobel sælger penthouse

- SAAD AHMAD saad@eb.dk

Nicolai Zobel, søn af Peter og Henriette Zobel, har sat sin to- etagers penthousel­ejlighed, der ligger på Østerbros Strandprom­enade i København, til salg. Det skriver SE og HØR.

27- årige Nicolai Zobel købte de 125 kvadratmet­er med udsigt over Øresund for 11 millioner kroner i 2018. Nu håber han på at sælge den for godt og vel 15 millioner kroner.

Det er ikke første gang, at Nicolai Zobel kædes sammen med store bolighandl­er. I september 2021 købte han – også ifølge SE & HØR – et sommerhus i nordsjælla­ndske Villingebæ­k, der ligger mellem Hornbæk og Gilleleje i Nordsjælla­nd, for intet mindre end 18,8 millioner kroner.

Det 150 kvadratmet­er store sommerhus har fem værelser og et grundareal på 938 kvadratmet­er med adgang til stranden.

Far sørgede for børnene

Sommerhuse­t blev bygget i 1978 og solgt for 11,4 millioner kroner i foråret 2020. En prisstigni­ng på 7,4 millioner på halvandet år.

Erhvervsle­der og godsejer Peter Zobel, der fik i alt seks børn, sørgede for, at ingen af dem skulle mangle noget efter hans død i 2017.

Han efterlod dem et holdingsel­skab med en egenkapita­l på 38,7 millioner kroner samt flere ejendomme, hvoraf den ene i slutningen af 2020 blev solgt for svimlende 150 millioner kroner.

Tidligere har det i regnskabet for holdingsel­skabet fremgået, at de fire Zobel- børn – Alexander, Caroline, Nicolai og Sarah – i 2020 valgte at trække 95 millioner kroner ud i udbytte.

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Nicolai Zobel er søn af Peter Zobel og Henriette Zobel. Her er han ( to fra højre) sammen med sin storebror, Alexander, og deres forældre på den røde løber i 2013.
FOTO: HENNING HJORTH Nicolai Zobel er søn af Peter Zobel og Henriette Zobel. Her er han ( to fra højre) sammen med sin storebror, Alexander, og deres forældre på den røde løber i 2013.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark