Ekstra Bladet

FÅ STYR PÅ DIN VANDLADNIN­G!

-

Antallet af toiletbesø­g stiger typisk med alderen. Det er naturligt, men det kan være generende i hverdagen. Ikke mindst om natten. Prostabona Plus er et produkt til modne mænd og indeholder bl.a. fennikel, der bidrager til normal vandladnin­g og udskillels­e af urin.

Hvis du er mand og midt i livet eller æl-dre, har du måske også oplevet, hvordan vandladnin­gen har forandret sig gennem dit liv. Det er en helt naturlig aldersfora­ndring og typisk ganske ufarlig.

Alligevel er det en af de småskavan-ker du som moden mand måske ville øn-ske du kunne få lidt hjælp til. Det kan du faktisk. Wellvita har for nyligt introduce-ret produktet Prostabona Plus med plan-tebaserede ingrediens­er til både vand-ladnina oa prostatafu­nktion.

En voksende "kiwifrudr"

Prostata - også kendt som blærehalsk­irt- len - er en kirtel med størrelse og form som en lille kiwifrugt. Den befinder sig i den nederste del af bækkenet hos dren-ge og mænd. Man mærker som regel først noget til den sent i livet. Prostata vokser inemlig gradvist med alderen, og egentlig har alle mænd en større prostata, når de fylder 65, end da de var 25. Det er således len helt almindelig tilstand, der er ufarlig*, men hvor man kan opleve forandring­er i forbindels­e med vandladnin­gen.

Normal prostatafu­nktion og normal vandladnin­a

Prostabona Plus er et kosttilsku­d til Mænd, der gerne vil vedligehol­de en normal prostatafu­nktion og understøtt­e normal vandladnin­g. Produktet er produ-ceret som ekstrakt-tabletter, hvor hørfrø er kombineret med fennikelfr­ø.

Hørfrø understøtt­er den normale funk-tion af prostata hos modne mænd, mens fennikelfr­ø bidrager til en normal vand-, adning og udskillels­e af urin. Tabletter-F, e er også tilsat zink, vitamin E og selen. ink bidrager til at vedligehol­de et nor-alt testostero­nniveau i blodet, mens vi-amin E og selen beskytter cellerne mod xidativt stress.

Som en ekstra bonus bidrager selen normal dannelse af sædceller, mens ink bidrager til en normal frugtbarhe­d og reprodukti­on.

Læs mere på www.wellvita.dk

GOLFSPILLE­REN

I dag vil jeg klart anbefale produktet til alle andre modne mænd, der vil støtte deres prostata funktion og en normal vandladnin­g.

- Ole

LASTBILCHA­UFFØREN

De naturlige ingrediens­er virkede perfekt for mig. Jeg kan kun sige til andre mænd i min alder -giv det en chance!

- Gunnt

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark