Ekstra Bladet

MIN SØN STOD I SIN FARS BLOD

SKUDDRAB I BRØNDBY: Der opstod voldsom råben mellem de pårørende, da en 26- årig mand torsdag blev fremstille­t i grundlovsf­orhør for drab

- SØREN RISVIG AMALIE ALLERSLEV ERIKSEN SUNE FISCHER soren. risvig@ eb.dk ae@ eb.dk fish@ eb.dk

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er den dræbte og den 26- årige vokset op sammen

Babas lille mus og din lille irriterend­e kone

– Min søn stod i sin fars blod.

Sådan råbte en yderst følelsesmæ­ssigt påvirket kvinde til den drabssigte­des familie på parkerings­pladsen ved Retten i Glostrup, da en 26- årig mand torsdag blev fremstille­t i grundlovsf­orhør.

Her blev han sigtet for at skyde og dræbe en mand i 20’ erne på Brøndby Nord Vej 17. november omkring klokken 14.30 sammen med to uidentific­erede medgerning­smænd.

Manden nægter sig skyldig i de alvorlige anklager.

Iskolde blikke

Ude foran retslokale­t var to pårørende til den sigtede mødt op med en blå Ikea- pose fyldt med tøj, såfremt han skulle blive varetægtsf­ængslet.

Kort efter kom en kvinde op ad trappen, og i sekundet hun så de to pårørende, blev der udvekslet iskolde blikke. Hun stillede sig et stykke fra de to andre.

Den sigtede blev ført ind i retslokale­t i håndjern af to betjene i civil. Han havde blåt fængselstø­j og kinasko på, var almindelig af bygning, havde et kort, tjavset mørkt hår og sort fuldskæg.

Undervejs vendte han sig om for at se sine familiemed­lemmer, som nåede at sige et par ord til den 26- årige, inden dommeren valgte at lukke dørene.

Parterne bevægede sig herefter ud mod den grå parkerings­plads.

Råbte til familien

Efter en kort samtale opstod der en tydelig konflikt mellem moderen til den dræbtes søn og den sigtedes familiemed­lemmer. Her råbte moderen i sorg og afmagt blandt andet, at hendes treårige søn havde stået i sin fars blod.

Billeder fra gerningsst­edet viser, at der lå en McDonald’s Happy Meal i forruden af den sølvgrå Volvo, som offeret ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r kom kørende i.

Øjenvidner har ligeledes fortalt til B. T., at der stod et barn lige ved siden af og så manden synke sammen på asfalten, efter han var blevet ramt af skud.

– Han skal fortælle, hvad det drejer sig om, råbte kvinden til modpartens pårørende, som om hun ville have den sigtede til at lægge kortene på bordet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er den dræbte og den 26- årige vokset op sammen og har været barndomsve­nner. Hvad eller hvem der har stukket en kile mellem dem i sådan en grad, at en skulle miste livet, står fortsat hen i det uvisse for offentligh­eden.

Flere blomster og lys prydede parkerings­pladsen, hvor offeret blev dræbt.

’ Du er vores engel’

Særligt et rørende brev dukker op mellem de mange hvide roser og glinsende lys. Brevet er dateret 4. maj 2022 og er fyldt med børnetegni­nger og hilsner fra den skuddræbte­s barn og kone.

’ Verdens bedste baba’ og ’ Du er vores engel, vores stjerne, der lyser på os,’ står der blandt andet på tegningen, hvor midten er reserveret til en lidt længere besked:

’ Du er ikke her, men vi ved, du kigger på, og du er i vores tanker og hjerte for evigt.’

Brevet er underskrev­et af ’ babas lille mus og din lille irriterend­e kone’.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Mejet ned foran McDonald’s
Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r blev manden i 20’erne skudt foran en sølvgrå Volvo efter et besøg på en McDonald’s. I forruden kan man se et Happy Meal.
FOTO: KENNETH MEYER Mejet ned foran McDonald’s Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r blev manden i 20’erne skudt foran en sølvgrå Volvo efter et besøg på en McDonald’s. I forruden kan man se et Happy Meal.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Den afbrændte og efterlade Skoda menes at være stjålet i Rødovre natten til fredag 2. september.
FOTO: KENNETH MEYER Den afbrændte og efterlade Skoda menes at være stjålet i Rødovre natten til fredag 2. september.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Her kan man se den rørende hilsen fra den skuddræbte­s barn og kone.
FOTO: KENNETH MEYER Her kan man se den rørende hilsen fra den skuddræbte­s barn og kone.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark