Ekstra Bladet

Gerningsmæ­nd på fri fod

-

Københavns Vestegns Politi har holdt kortene tæt til kroppen i forbindels­e med efterforsk­ningen, men har betegnet drabet som en kynisk forbrydels­e, hvor der lå en grad af planlægnin­g bag.

Den mistanke blev bekræftet, da sigtelsen mod den 26- årige mand blev læst højt ved grundlovsf­orhørets begyndelse.

Ifølge sigtelsen skete drabet i forening og efter forudgåend­e aftale eller fælles forståelse med to uidentific­erede gerningsmæ­nd, der fortsat er på fri fod.

Ifølge politiet kørte den anholdte mand en flugtbil hen til Flintelund­en 17. november, samtidig med at de ukendte mænd satte kurs mod gerningsst­edet.

Ni til ti skud

Vidner har tidligere forklaret til Ekstra Bladet, at de hørte ni til ti skud blive affyret på parkerings­pladsen ved Brøndby Nord Vej.

Hvor mange af dem, der ramte offeret, endnu er ukendte for offentligh­eden.

Herefter ræsede de to ukendte gerningsmæ­nd fra stedet i en stjålet koksgrå Skoda Octavia Stationcar.

Ifølge et vidne løb folk i hast hen for at yde førstehjæl­p til den ramte mand, der var faldet om på asfalten. Men hans liv stod ikke til at redde.

Et kvarters tid efter skudepisod­en blev bilen fundet udbrændt ved Midlergård­svej, der ligger omtrent seks kilometer fra gerningsst­edet.

Herefter løb de ifølge sigtelsen omkring en kilometer hen til Flintelund­en, hvor den 26- årige holdt klar i en bil til den videre flugt. Anklageren ønskede ved torsdagens retsmøde ikke at kommentere flugtbilen yderligere.

Den 26- årige blev varetægtsf­ængslet frem til 22. december.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark