Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan føle dig lidt rastløs i dag og have svært ved at ryste små irritation­er af dig. Det vil være ideelt for dig at få lukket noget af den ophobede vrede ud ved at dyrke noget konkurrenc­esport eller på anden måde bruge din krop, så du kommer ind i en velgørende ro og fred.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Relationen til din partner, din familie og nære venner vil højst sandsynlig­t lide under nogle af dine impulsive handlinger og agressive instinkter. For at undgå fjendtligh­ed, kan du kanalisere din energi ind i hårdt fysisk elle rmentalt arbejde eller måske prøve at forbedre din rekord i en individuel sportsgren.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan føle dig optimistis­k og næsten lidt overmodig i dagens løb. Når/hvis du mærker overmodet, kan det hjælpe dig at undgå at overdrive din egen indsats/ deltagelse i projekter og/eller være omhyggelig med ikke at indtage for megen fristende god mad, drikke, festeri.... fx hvis du er på tur med dit studie..

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan muligvis blive udsat for agression fra andres side i dag. Selvfølgel­ig skal du ikke lade dig trampe på eller være dørmåtte. Du er heldigvis også i kontakt med din kærlige side, så træk vejret og vurder, hvad der er klogest, inden du evt. gør brug af din kampånd og forsvarer dig med næb og klør eller hårde ord ...

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan føle en stærk trang til at få dine egne ønsker opfyldt og have en tendens til at jage dine egne ønsker. Jo mere selvisk du optræder, jo lavere er chancen dog for at det lykkes dig at komme i mål. Du når meget længere ved at gå på kompromis og bruge konstrukti­v, kærlig dialog.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være i tvivl om, hvornår du skal følge din indre stemme og hvornår du skal følge din fornuft. I dag er det som om, det er svært at skille dem ad og du hele tiden diskuterer med dig selv, hvad der fungerer bedst muligt ift. dit indre værdisæt. Lidt kreativ tid kan give ro.

TYREN 21/4-21/ 5

Du ved ikke rigtigt, hvordan du skal styre din energi i dag og kan blive irriteret over dine daglige rutiner og pligter. Det vil være ideelt for dig at få lukket noget af den ophobede vrede ud ved at løbe en lang tur, ordne vasketøj eller ved at lave anden fysisk udfoldelse, så du kommer ind i en velgørende ro og fred.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil foretrække at være social i dag og hygge med venner, kolleger eller din partner/familie. Vær dog opmærksom på, at dit humør kan skifte i løbet af dagen, uden du selv forstår hvorfor. Det kan fx skyldes processer i din underbevid­sthed, der nu giver en reaktion på ting, der er sket tidligere på ugen ..

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har en stærk trang til at komme i mål og kæmpe for din sag eller forsvare andre. Du kan også jage dine egne passionere­de ønsker, men har større chance for succes ved at gå på kompromis og tage hensyn til andres behov, så unødige sammenstød eller agressione­r undgåes.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du havde måske planlagt at kigge på dine målsætning­er for fremtiden i dag, men helt ærligt så vil du hellere drømme noget af dagen eller aftenen væk. Se en film, gå en tur i skoven, nusse med katten eller hunden, tænke over de store ting i livet og slippe for at træffe beslutning­er eller være målrettet. Slap af ..

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan have en tendens til at give køb på dine personlige værdier i dag, fordi du er lidt mageligt anlagt og ikke magter flere kampe. Eller bare fordi du er optimistis­k og har tendens til at bære over med andres smålighede­r eller dårlige humør. Undgå helst overoptimi­sme.

FISKENE 20/2-20/ 3

Der kan opstå verbale bravallasl­ag i familiens skød i dag. Fx verbale angreb mellem familiens medlemmer. Hvis det er dig selv, der bliver skydeskive, kan det være tegn på, at du ikke er tydelig nok i dine grænser og har optrådt for undvigende - du tager nok en time out, inden du markerer dine grænser.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark