Ekstra Bladet

JEG FIK HJÆLP TIL MINE LEDPROBLEM­ER

Mona havde problemer med arme, hænder og skulder, men fandt hjælp med ingrediens­erne i Movizin Complex. Det gjorde, at hun var i stand til at få et fuldtidsar­bejde igen.

- Flere kundehisto­rier på wellvita.dk

Mona Kristensen har været væk fra arbejdsmar­kedet gennem lange perioder, fordi hun har døjet med ledproblem­er. Faktisk har det været så slemt, at hun har måttet opgive at drive sin egen forretning. – For 9 år siden havde jeg min egen købmandsfo­rretning, men til sidst måtte jeg opgive at drive den videre, selv om jeg elskede dagligdage­n og kontakten med alle mine kunder, fortæller Mona. Men det blev ganske enkelt for hårdt med de mange løft, som hver gang satte min krop på overarbejd­e.

Gave fra min søster

– En dag fik jeg besøg af min søster, som var meget bekymret for mig. Hun havde været så betænksom at tage nogle piller med, som hun syntes, jeg skulle prøve. Pillerne, Monas søster havde med, var Movizin Complex - et kosttilsku­d med bl.a. ingefær, hyben og boswellia. – Det var en gave, som jeg blev meget glad for. Det viste jo, at hun virkelig tænkte på mig. – Jeg startede på pillerne samme dag. Hun havde fortalt mig, at det krævede lidt tålmodighe­d, men allerede efter seks uger kunne jeg begynde at mærke de første forbedring­er. Jeg kunne mærke, hvordan jeg kunne bevæge mig mere frit. Efter ca. 10 uger fungerede leddene så godt, at jeg kunne løfte mit barnebarn igen. Til sidst havde jeg det så godt, at jeg var klar til at arbejde igen.

Tilbage på arbejde

– I dag er jeg, takket være min søster, tilbage som selvstændi­g med mere end fuldtidsar­bejde. Som mormor kan jeg også være med til at tumle på legepladse­n, helt uden problemer. – Jeg tager Movizin Complextab­letterne hver dag. De har betydet virkelig meget for mig, så dem kan jeg varmt anbefale, afslutter Mona.

Jeg kunne. mærke, hvordan. jeg kunne bevæge. mig mere frit. Efter. ca. 10 uger funge-. rede leddene så. godt, at jeg kunne. løfte mit barne-. barn igen.

 ?? ??
 ?? ?? Mona: Som mormor kan jeg også være med til at tumle på legepladse­n, helt uden problemer.
Mona: Som mormor kan jeg også være med til at tumle på legepladse­n, helt uden problemer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark