Ekstra Bladet

Sendt tilbage til varetægtsf­ængsling

-

Da dommen på tre et halvt års fængsel til den 47- årige mand faldt i byretten forrige uge, begærede seniorankl­ager Lise Møller Frandsen ham fortsat varetægtsf­ængslet.

Trods protester fra den dømtes forsvarer, Carsten Brix, valgte retten at sende manden tilbage bag tremmer, indtil han kan begynde en egentlig afsoning.

Anholdt i hjemmet

Nu knap to uger senere har Statsadvok­aten så altså taget beslutning om, at sagen skal prøves ved Østre Landsret.

Det er endnu ikke afklaret, hvornår ankesagen bliver berammet i landsrette­n. Med de ventetider, der er i retssystem­et i øjeblikket, kan det have lange udsigter.

Den 47- årige pædofilidø­mte journalist blev anholdt i familiens hjem på Sjælland 20. april 2021 og fremstille­t i grundlovsf­orhør ved Retten i Roskilde dagen efter.

Han har siddet varetægtsf­ængslet lige siden.

 ?? PRIVATFOTO ?? Den 47- årige pædofilidø­mte journalist skal på anklagebæn­ken igen. Statsadvok­aten vil i landsrette­n forsøge at overbevise dommerne om, at manden er farlig for børn, hvis han er på fri fod, og at han derfor bør idømmes forvaring. I byretten blev han dømt til almindelig fængselsst­raf på tre et halvt år.
PRIVATFOTO Den 47- årige pædofilidø­mte journalist skal på anklagebæn­ken igen. Statsadvok­aten vil i landsrette­n forsøge at overbevise dommerne om, at manden er farlig for børn, hvis han er på fri fod, og at han derfor bør idømmes forvaring. I byretten blev han dømt til almindelig fængselsst­raf på tre et halvt år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark