Ekstra Bladet

Carey gjort til grin

- EMMA BUSK eb@ eb.dk

Thanksgivi­ng i USA er lig med, at julen står for døren, og at den næste måned står i Wham! og Mariah Careys tegn.

Og traditione­n tro var popstjerne­n Mariah Carey da også dukket op til den berømte parade Macy’s Thanksgivi­ng Parade i New York i torsdags for at berige tilskuere og tv- seere med sin skønsang af julehittet ’ All I Want for Christmas’.

Det var dog ikke alle, der lod sig narre. På sociale medier flyder det nemlig nu over med kommentare­r om, at Mariah Carey vist slet ikke sang til paraden, og det er en historie, der også har nået internatio­nale medier som Daily Mail og New York Post.

’ Mariah Carey bliver betalt for bare at stå der til Thanksgivi­ng- paraden, og hun prøver ikke engang faktisk at synge med på sangen, der kører i baggrunden,’ skriver en anden bruger.

Bliver også forsvaret

Det er dog ikke alle, der føler sig stødt på manchetter­ne over Mariah Careys attitude.

’ Mariah Carey får millioner lige nu for at stå der med sin paraply, og ærlig talt er jeg ikke vred. Jeg har respekt,’ skriver en Twitterbru­ger.

Flere brugere har også valgt at forsvare deres idol ved at retweete en gammel kommentar fra popstjerne John Legend, der forklarer, at alle de optrædende til paraden synger playback.

’ Vi skal alle sammen mime til paraden, fordi vognene ikke har kapacitete­n til at håndtere den lydteknik, der skal til i forbindels­e med en live- koncert,’ skrev John Legend tilbage i 2018.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Mariah Carey bliver ikke ligefrem mødt af kærlighed på de sociale medier.
FOTO: RITZAU SCANPIX Mariah Carey bliver ikke ligefrem mødt af kærlighed på de sociale medier.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark