Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at kun 19 procent af danske læger, sosu- assistente­r, fysioterap­euter og andet sundhedspe­rsonale i år har fulgt Sundhedsst­yrelsens anbefaling om ( gratis) influenzav­accinering. Er det Sundhedsst­yrelsen eller 81 procent af sundhedspe­rsonalet, som har misforståe­t noget?

Anne Nielsen København

at så er statsmagte­ns lakaj alias DR’s yndlingsek­spert, Allan Randrup Thomsen, sendt i byen igen: En alt for lille en del af sundhedspe­rsonalet ønsker at tage influenzav­accination­er – og den går ikke, for så bliver de syge, og så kan de ikke passe deres arbejde. Hm! ’ Eksperten’ har foreløbigt ikke bestilt andet end at tage fejl, og i takt med at skaderne som følge af coronainje­ktionerne kommer for en dag, sejrer den sunde fornuft heldigvis: Nej tak til flere sprøjter med ukendt indhold.

Lone Nørgaard Frederiksb­erg

at det tyske landshold holdt sig for munden før kampen mod Japan for at markere manglen på ytringsfri­hed i Qatar. Vil det danske landshold gøre det samme? Kommer der et politisk statement? Hvornår? Hvordan? Hvis ikke, så er det kujonagtig­t, ligesom da regnbuearm­bindet blev droppet af frygt for et gult kort. Det går galt, hver eneste gang landsholde­t politisere­r. Så stop det dog.

Michael Sørensen København Ø

at regeringen tre gange lukkede skolerne, selvom corona ikke var farlig for eleverne. Nu viser en ’Svigtrappo­rt’ fra Børns Vilkår, at langt ’ flere børn og unge er blevet henvist til psykiatrie­n under covid-19.’ Mette Frederikse­n vil kun bruge en halv milliard ekstra på psykisk syge om året, mens hun i perioder brugte to milliarder kroner på coronatest­ning af raske mennesker – om måneden. Børnenes statsminis­ter smider coronaregn­ingen i børneværel­set.

Michael Thestrup Brønshøj

Ekstra Bladet forbeholde­r sig ret til at forkorte brevene. Husk altid navn og adresse, også på e- mail. Anonyme breve optages ikke. Indsendte breve returneres ikke.

mail: nationen@ eb.dk eb.dk/nationen

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark