Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan finde på at indføre IT- forbud i nogle dage eller en uge derhjemme for at skabe mere nærvær og opmærksomh­ed imellem jer i familien. Det vil skabe protester først, men så bliver der plads til mere ro for jer allesammen, når det uvæsentlig­e flimmer skæres fra.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan være, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv så vidt muligt dig selv lov at være i nuet og ånde.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan finde på at ændre på dit hjemmemilj­ø pga. pludselige indskydels­er til at rydde op, smide ud og forskønne rum. Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer. Forhold dig fleksibel og åben og grib gerne enhver ny mulighed, du får.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på din karrierrer­etning. Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer. Forhold dig så vidt muligt fleksibel og åben ift. enhver ny muligheder, du får.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Kærlighede­n til dig selv er i fokus i dag i den forstand, at du prioritere­r dine egne behov. Det kan være, du har brug for noget mig tid i fred og ro, men det kan ligeså godt være, du har brug for at komme ud og more dig eller få tage en forfrisken­de og inspireren­de, personlig samtale i øjenhøjde.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er meget åben overfor forandring­er i din måde at leve dit liv på og kan blive inspireret til nye, kreative veje. Det kan fx ske i forbindels­e med, at du møder et menneske, som repræsente­rer et forfrisken­de og fornyende syn på tingene eller provokerer dig til at komme videre.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil nyde, at der kunne ske noget nyt i dit fritidsliv. Stol derfor på intuitive glimt og impulser, der fører dig mod nye eventyr indenfor sport, samvær med børn eller fritidsakt­iviteter. Eller tag ud i det blå og nyd dagen uden have nogle planer - ring til en du tænker på NU - bare fordi det føles helt rigtigt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Der kan ske fornyelse i specielt dine personlige relationer, hvor du kan blive tiltrukket af usædvanlig­e typer via tilfældige møder. Det kan også være, du bryder isen og endelig griber chancen for at invitere en særligt udkåren på en date, fx en du har kigget på noget tid, men ikke har turdet spørge ...

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få en pludselig indskydels­e til at melde dig til et kursus i fremmedspr­og eller kulturfors­tåelse, ligesom du vil være helt åben overfor en spontan udflugt til en anden landsdel eller en hyggelig komsammen, hvor I dyster om, hvem der ved mest om filosofi o.lign. Du vil også nyde at studere teknik og IT.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du er åben overfor nye chancer og kan møde en spændende person fra en anden social cirkel eller kultur end din egen. Det kan typisk ske helt uventet på et splitsekun­d og gøre så dybt et indtryk, at det fører til en kortvarig men meget stimuleren­de forbindels­e og helt nye muligheder.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dit behov for spænding kan blive tilfredsst­illet ved at opsøge underholdn­ing og morskab i dagens løb. Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Forhold dig gerne fleksibelt og åbent overfor enhver ny mulighed, du støder på. Det gør processen nemmere..

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan føle dig lidt rastløs og mærker måske en lidt subtil fornemmels­e af, at noget nyt kommer til at ske i dit liv snart. Der kan ske forandring­er i relationer med naboer eller søskende, som er positive, så stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt. Vær åben og positiv, tag imod

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark