Ekstra Bladet

HUSK NÅR DU KØBER

-

PRISEN: Start med at undersøge prisniveau­et på telefonen, du ønsker dig. Tjek sider som DBA, Gul & Gratis og Facebook Marketplac­e. Se efter de nyeste annoncer og præcis den konfigurat­ion, at du ønsker dig. Kom med et realistisk bud til sælgeren og ikke et ’skambud’. SPØRG OM DETTE: Afsøg hos sælgeren, om der stadig er garanti på telefonen, eller om der er tegnet en ekstra forsikring. På iPhone er det et stort plus, hvis der medfølger resttid på en Apple Care- aftale.

KVITTERING: Har sælgeren en kvittering? En manglende kvittering er ikke nødvendigv­is et problem, hvis sælgeren er oprigtig. Det kan jo være en gave/præmie eller en telefon, som er købt via ens arbejdspla­ds. Tjek, om sælgeren er NemID-valideret eller på anden måde fremstår troværdig.

RIDSER: Produktet skal naturligvi­s være så pænt som muligt, men brugsridse­r er svære at undgå, og de betyder ikke noget. Du skal være ekstra opmærksom, hvis der er mange dybe ridser og buler.

TILBEHØR: En telefon er i dag en samlet pakke med salgspakke, opladerkab­el og oplader ( hvis den medfulgte). Hvis du bare får telefonen i hånden, er den i nogle tilfælde mindre værd, end hvis du kunne få den i en samlet pakke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark