Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at i gamle dage skulle der kun en kommentato­r til at ødelægge en fodboldkam­p. Det var enten Niels Christians­en eller Gunnar ’ Nu’ Hansen. Nu sidder der tre- fire personer før kampen og skvadrer løs. Under kampen er der to skvadderho­veder, der kæfter op hele tiden. I pausen er igen tre- fire personer, der ævler løs om en halvleg, man lige har set. Efter kampen bliver den dissekeret ned til mindste detalje. Hold dog kæft, og lad os nyde kampen.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at de fleste traditione­lle Venstre-vælgere, som ønsker en midterrege­ring, allerede ved valget forlod Venstre til fordel for Løkke og Moderatern­e. Derfor vil næsten alle Venstres tilbagevær­ende vælgere blive rasende, hvis Jakob Ellemann-Jensen ( V) går i regering med Mette Frederikse­n ( S). Dét vælgersvig­t vil smadre Venstre ved næste valg.

Michael Thestrup Brønshøj

at det forekommer mig dekadent, at man protestere­r over, at man ikke må flagre med et tolerant symbol for seksuel frigørelse i Qatar. Hvilket land tror man, Qatar er? Et frit demokrati? Dekadencen ligger især i, at man klager over FIFA’s afgørelse. Hvem tror man, FIFA er i lommen på? Det skal da fremhæves, at Qatar var det første land, som sendte et passagerfl­y til Kabuls lufthavn i Afghanista­n efter Talebans magtoverta­gelse.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at folketings­valget handlede om sundhed, ældrepleje­n, folkepensi­on, klima og grøn omstilling. Forsvar og sikkerhed blev ikke et tema, fordi partierne ifølge valgforske­re var ret enige på forsvarsom­rådet. Forkert forklaring! Partierne har i 30 år været rygende uenige om masseindva­ndringen, og alligevel har vi aldrig haft et indvandrin­gsvalg.

Michael Sørensen København Ø

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark